Zendaya paljastaa “Magic Step” hänen nelinkertaisen minuutin Makeup rutiininomaisesti

Jos otimme arvokkaan oppitunnin pois Teen Choice -palkinnoista, se on tämä: Zendaya on mestari-meikkitaiteilija. 20-vuotias teki oman meikkiä tapahtumalle ja loi lämpimän äänisen ilmeen, joka täydentää hänen disko-tyylisiä kiharoitaan. Joten – todisteena siitä, että Zendaya on yhden naisen glam-joukko – olemme päättäneet tehdä muistiinpanoja kauneuden oppitunnista, jonka entinen Disney-tähti julkaisee hänen sovelluksessaan ja verkkosivustollaan.

Z: n uusin “Bare Beauty Beat Tutorial” on tehtävä, johon voimme liittyä täysin: saada hehkua minimaalisilla tuotteilla ja minimaalisilla työkaluilla. Ensimmäinen vaihe: ota kasvosi puhtaaksi.

Seuraa sitten Zendayaa muutamalla nopealla askeleella, jotka sisältävät vain vähän peitevoidetta, jauhetta, bronzeria ja kermaa. (Kerma-osa on erittäin tärkeä, muista, että “se tekee siitä kasteampaa” kuin jauhemaisema, Zendaya selittää.)

Zendaya päätyy ulkonäöltään eräällä ripsiväristä ja otsapähkinästä ja sitten paljastaa “maaginen askel”. Ja se on … drumroll please … Aquaphor! Voisiko tämä hakata antaa Zendayalle sen hehkua? Työkalu, joka antaa hänelle suurvallan vetää irroitettuja hirvipeuloja?

Tähti nappasi apteekkituotteen samalle alueelle, jossa hän sovelsi korostustyökalua. “Se on kuin hiki, mutta se ei ole”, hän sanoo hienovaraisesta loistosta. Viimeinen vaihe on selvä kiilto, jonka Zendaya on erittäin tosissaan jostakin. Hän kutsuu loistavan tuotteen “ihana, hieno työkalu, joka tekee kaikki huulet näyttävät uskomattomilta.”

RELATED: Zendayan pirteät kiharat ovat mielellään tuotemerkkiä, jota voit käyttää jo

Asianmukaisesti todettujen!

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 80

map