Yksi näistä $ 3 Lip Balms myydään joka toinen ympäri maailmaa

Lähes kuuden sekunnin kuluessa voit päästä tämän lauseen loppuun, kuusi Burt’s Bee’n Natural Moisturizing Beeswax Lip Balm -tuotetta ($ 3, walmart.com) on myyty. Se on hämmästyttävän vaikuttava tilastotieto, mutta ei todellakaan ole uskomatonta, koska se on erittäin edullinen 3 dollarin hintalappu, ympäristöystävällinen kaava ja kultti. Itse asiassa sinulla todennäköisesti on jo putki vähintään yksi talvitakkasi taskusta.

Pieni keltainen putki huulirasva teki maailman debyyttiä vuonna 1991, jolloin se oli noin 27 vuotta vanha, ja nopeasti tuli bestseller, kun se käynnistyi. Burtin mehiläisten perustajien aivorikuva Burt Shavitz ja Roxanne Quimby, ajatus syntyi, kun kaksi etsivät keinoa käyttää Burtin nokkosihottumaa, ja sattui etsimään maanviljelijän almanakka-reseptiä mehiläisvahalle. Ja tänään, 24 tuntia, Burt’s Bees kasvi voi pumpata ulos 200000 ja 500000 huulirasvoja.

VIDEO: 6 parasta apteekki löytää alle 15 dollaria

“Beeswax Lip Balm on valmistettu 100-prosenttisesti luonnollisista, ravitsevista ainesosista”, sanoi Matt Kingin kansainvälisen markkinoinnin apulaispäällikkö Burt’s Bees, kun kysyimme häneltä, mikä asettaa balsamia muillekin. “Mehiläisvaha säästää ihoa, antioksidantti E-vitamiinia kosteuttaa – ja tietenkin, allekirjoitus Piparminttuöljy jättää huulet tuon virkistävän pistelyn kanssa!”

Burt's Bees 100% Natural Moisturizing Beeswax Lip Balm
Kohteliaisuus
Burtin mehiläiset
$ 3

OSTA NYT

RELATED: 7 rauhoittavat kasvonaamarit, jotka päästävät punoitukseen hetkessä

Sen lisäksi, että valmistetaan tehokas, huulille tasaava kaava, hän sanoo brändin tehtävänä on lähde ainesosat vastuullisesti. “Tänään tuotamme mehiläisvahaa Uyowasta, Tansaniasta, käyttäen uusia ja perinteisiä menetelmiä Uyowan mehiläishoitajat pystyvät toimittamaan yli puolet tuotteistamme käytetystä vahasta. lähteitä ja laajentaa ohjelmaa sisällyttämään muut luonnolliset öljyt, vahat ja buvat, joita käytämme niin monissa tuotteissamme, kuten myös ikivanhassa balsamissamme. “

Yli 20 vuotta myöhemmin balsamia on edelleen saatavilla klassisessa kaavassaan, mutta ne ovat laajentuneet ajan myötä, ja niitä tarjotaan nyt 15 eri makua, kuten mansikka, kurkku & minttu, kookospähkinä ja päärynä ja villi suosittu granaattiomena.

Ratkaisusi paljaille huulille? Kolme putkea vain lensi hyllyiltä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 43 =

map