Watch InStyle’s Cover Girl Emily Ratajkowski päättää, mikä on sisään ja ulos tyyliin

Kun muotisuuntaukset muuttuvat päivittäin, on vaikea pysyä mukana tyylillä ja tyylillä, joten pyysimme Tyylissä‘s maaliskuu kattaa tähti Emily Ratajkowski antaa meille auttava käsi. Kun 10,9 miljoonaa Instagram-seuraajaa ja laskenta- tä, tähti tuntee kaksi tai kauhea tykkäämisestä.

From selfie tikkuja nahka korkit, lausunto korvakorut ja self-tanner, cover tyttö on huomaavainen silmä kaikki asiat tyylikäs ja ei tyylikäs. Vaikka rohkeat, värikkäät vanteet ovat “niin sisäänpäin”, itsepurkaminen on niin outoa, se ei edes ansaitse paikkaa pöydällä.

Katso video yläosasta Ratajkowskiin tyyliopetuksesta, mukaan lukien se, mitä hän ajattelee olevan “eniten sisään”. Kuten, “enemmän kuin muut tavarat.” Lyö vetoa, ettet koskaan arvata.

Lisätietoja Emily Ratajkowskista poimi InStyle-maaliskuun numero, joka on saatavilla lehtikioskeissa ja digitaalisessa latauksessa perjantaina 10. helmikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map