Video: Miten saada keho kuin Jennifer Lopez

Hän on kuuma, kuuma, kuuma. Ei vain Jennifer Lopezin ura tulessa, mutta niin on hänen kadehdittava kuva. Siitä lähtien, kun hän varasi omaisuutensa surullisessa “Booty” -videossaan, emme voi olla huomaamatta, että tähtien kuva näyttää hauskemmalta kuin koskaan ennen (mikä sanoo melko paljon, koska meille J. Lo on aina ollut seksikkäämpi kuin sinä).

Haluatko hänen kaltaisensa ruumiin? Ei ongelmaa. Jatkoimme vierailun J. Lo: n henkilökohtaiseen kouluttajaan – fitness-asiantuntijaan ja hänen nimikkotavansa, Tracy Andersonin, luojaan, joka jakoi salaisuudet Lopezin ilmiömäisen fysiikan saamiseen. Varoitus: Se on paljon kovaa työtä, joten älä usko, että voit saavuttaa sen kauniin saaliin ja kovat kovat kynät yön yli, mutta luottaa meihin, se on syytä hikinen hetki. Tunsimme polttamisen muutamien luokkien jälkeen, joten voimme vain kuvitella jatkuvasti kehittyvät tulokset. Anderson pystyy auttamaan meitä saavuttamaan, jos olemme sitoutuneet elinikäiseen toimintaan.

RELATED: Katso Jennifer Lopezin parhaita ulkonäköjä

Anderson, joka on myös vastuussa Gwyneth Paltrowin laihalla fysiikasta ja Madonna’s super-toned bod (vain muutamia muita hänen A-listan asiakaskuntaansa), ylpeilee liikuntaohjelmaan, jota pidetään elämäntapana, joka auttaa muuttamaan naisia ​​kaikkialla maapalloa parhaan version itsestään. Hän on pieni, mutta kova, vahva tahto, mutta täysin myötätuntoinen ja tietävä helvetti, kun on kyse siitä, miten kouluttaa ihmiskehoa ja saada haluamasi tulokset. Alalinja? J. Lo rakastaa häntä, Paltrow on hänen liikekumppani ja olemme kehittäneet hänelle pehmeän paikan. Hän on yksinkertaisesti viileä.

Katso leikettä yläpuolelle eksklusiiviselle videolle Tracy, joka näyttää muutamia tarkkoja liikkeitä, joita hän tekee J.Lon kanssa, ja lisää Andersonin menetelmää verkkosivuillaan. Lisäbonus: Nyt voit työskennellä Tracyn kanssa riippumatta siitä mistä mantereesta olet, kalori-torch-DVD-levyjen ja hänen upouusi live-stream -luokansa ansiosta. Se tuo tähtiä ohjaavia harjoituksia omaan elämään huone viikoittain.

RELATED: How to Get Toned Arms, kuten Allison Williams

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 19 =

map