Tekikö Kylie Jenner vain leikkaamaan hiuksiaan uudelleen?

Nyt se kausi 13 Pidä kiinni Kardashian kanssa on ohi, voimme kaikki palata yrittäessään seurata Kylie Jennerin lähes päivittäisiä hiustenmuutoksia.

Jennier pystyy vaihtamaan nykyisen kampauksensa nopeammin kuin yksi hänen Kylie Cosmetics -mallistonsa myymälästä. Kyseessä oleva uusin tyyli on uusi leikkaus Jenner nauruttanut Snapchatilla viikonloppuna.

RELATED: Kylie Kosmetiikka aloittaa kesäkokoelman

Snapsissa hän näyttää tyylikkäänsä leikkaamalla pitkät, vyötärön pituiset suorat hiukset, joita hän ja hänen sisarensa Kourtney ja Kim ovat viime aikoina pukeutuneet tylppässä olkapääraudassa. Hän näytti lopullisen ilmeen useimmilla kylien tavoilla – muutamalla itsetiikalla, luonnollisesti.

Laulu: Dead – Madison Beer

Kylie Jenner Snapchatsin (@klylizzlesnapchats) yhteinen viesti

����➡️���� Song: Stay Blessed – #brysontiller

Kylie Jenner Snapchatsin (@klylizzlesnapchats) yhteinen viesti

��❤️��

Kylie Jenner Snapchatsin (@klylizzlesnapchats) yhteinen viesti

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Jenner on mennyt. Viime kuussa hänellä oli platanparvi peruukkiin Met Galaa ja viime viikolla laskenut Kylie Shop Cameo Collection-kampanjassaan hänellä oli samanlainen leikkaus tyylillä beachy aaltoja.

BEAUTY: Kylie Jenner maistaa oma KUWTK Spinoff

Jennerin seuraavaan Snap- tai IG-viestiin saakka voimme vain spekuloida, onko hänen uusin bobsa todellinen leikkaus vai hänen stylistinsä, joka leikkaa sen laajennukset.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map