Sinun täytyy nähdä Melanie Griffith imitoi tytär Dakota Johnsonin Red Carpet poses

Melanie Griffith on todennäköisesti ylpeä tyttärestään, Viisikymmentä sävyä vapautettiin star Dakota Johnson, monista syistä, mutta hän on erityisen vaikuttunut hänen punaisesta matonsa tuntemuksesta. Kuvataiteellinen näyttelijä pysähtyi tällä viikolla Likapyykki kanssa Tyylissä Päätoimittaja Laura Brown, jossa hän keskusteli joistakin hänen suosikki vaatekappaleistaan ​​ja lisävarusteistaan.

“Käytin tätä Venetsian elokuvajuhlilla vuonna 1999, kun se oli ensi – ilta Hullu Alabamassa, tämä elokuva, jonka Antonio [Banderas] oli ohjannut sisään. Ja Donatella Versace ystävällisesti teki tämän minulle, joten se on ainutlaatuinen, ja minä vain rakastan sitä “, Griffith kertoi ainutlaatuisesta, verkkokalvoturvasta. “Tarkoitan, se on vanha nyt, mutta se on hyvä mekko.”

Melanie Griffith Antonio Banderas - Embed
Eric VANDEVILLE / Getty Images

Työtä tyttö tähti sanoo, että punainen matto on nykyään hyvin erilainen kuin kun hän oli kasvava näyttelijä. “Kun menen punaiseen mattoon tyttäreni kanssa, hän on niin hyvä”, hän sanoi Johnsonin poseista.

Dakota Johnson - Embed
Isa Foltin / Getty Images

RELATED: Dakota Johnsonin isä jakaa hänen tunteensa tyttärensä suhteesta Chris Martinin kanssa

“Olin kuin katselin hänen ajattelunsa,” en koskaan tehnyt niin. Minä vain hymyilin ja katsoin kameraan. “

Melanie Griffith Dakota Johnson - Embed
Taylor Hill / Getty Images

Katso Griffithin koko jaksosta Likapyykki PeopleTV: ssä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map