Selena Gomez vain käytti 16 dollaria Top That Gigi Hadid myös rakastaa

Selena Gomez palvelee aina muoti-tavoitteita, kun hän astuu ulos. Muistatko sen kauniin pukeutuneen Coachellalle? Hän sulki asiat ylellisellä HVN-mekolla. Mutta Gomez tietää myös, kuinka kääntyä päinvastaisiksi kappaleiksi – kuten viehättävällä tyylikkäällä Topshop-puseroilla.

Gomez kuoli viehättävässä neuloksessa parin sinisen farkun alla ollessaan hurmaavaan pupaan asti. Monipuolinen pusero voidaan helposti muotoilla mihin tahansa ulkoasuun. Voisit pukea se tasoittamalla hihaton mekko päälle. Tai ota pusero toimistoon lyijykynällä ja klassisilla pumput.

Selena ��: n boop

Freddy Collinsin (@freshlikefreddy) jakama viesti

 

Gigi Hadid on myös pitkähihainen fani tuulettimilla. Olemme havainneet hänet käyttämättä sitä kerran, mutta kahdesti tänä vuonna. Malli otti parin saksia päähänsä ja kääntyi sen muotoiseksi puseroiksi. Yhden kierroksen aikana hän käytti kaurahiutaleista tehtyä kappaletta hajottaakseen denim-denim-ilmeen.

maaliskuu 2, 2017

Hadid hymyili tappajaansa Pariisissa denim-denim-kokoonpanolla Topshop-teestä ($ 28, topshop.com), jossa oli haalistua farkut ja ylisuuret farkkutakki. Malli, joka on varustettu toisella nahkakypärillä (kokeile samanlaista Topshop-paria), ristipäällinen laukku ketjunhihnalla ja pyöreät aurinkolasit.

Marc Piasecki / GC Images

Ja hän käytti sitä uudestaan, koordinoivalla pommikonsolilla, hamepuvuilla ja saappailla.

helmikuu 16, 2017

Hadid lähti New York Cityssä katsomaan urheilullista talvella valkoista kokoonpanoa, johon sisältyi rajautunut kaveri Topshop-top ($ 28, topshop.com), satiinipommi takki ja koordinointi lenkkeilijöille. Hän avasi Quayn kanssa karkeat pikkutakit ja ylisuuret mustat auringonlasut ja vetosi pitkät säikeensä tyylikkääseen pullaan.

Splash News

Molemmat tähdet osoittivat, että tämä pää on vaatekaappi olennainen. Ja meillä on tunne, että se lentää pois virtuaalisista hyllyistä, koska se on tällä hetkellä merkitty vain 16 dollariin. Joten voit myös tarttua maksukorttiin ja kiittää Selenaa ja Gigiä tämän hämmästyttävän löytämisestä pääset Topshopin verkkosivuilla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 7

map