Olen Obsessed: Bobbi Brown Nude Finish sävytetty kosteusvoide

Tervetuloa I’m Obsessed, joka on päivittäinen sarjakuva, jossa InStyle-kauneudenhoitaja Angelique Serrano. Tarkista joka arkipäivä, jotta saat lisätietoja kauneudenhoitotuotteista ja työkaluista, joita hän ei voi saada tarpeeksi.

Kesällä täydessä vauhdissa tarve vaihtaa raskaampaa perustetta kevyestä sävytetystä kosteusvoidosta on todenmukaisempaa kuin koskaan ennen – varsinkin kun lämpötila jatkaa nousuaan. Bobbi Brownin uusi Nude Finish Sävytetty kosteusvoide sopii erinomaisesti työhön, antaen ihollesi virheettömän, tasaisen viimeistelyn, vaikka silti näyttäisi siltä, ​​että hän ihastutti omaa ihoa. Kaava on yksinkertainen, joten voit rakentaa sen haluamaasi intensiteettiin. Se on tukossa täynnä kosteuttavia ainesosia, joten sinun ei tarvitse kasaa ihonhoitoa etukäteen, ja SPF 15: n infuusio on ylimääräinen panssari auringon UV-säteiltä niitä kohtaan, jotka vahingossa näyttävät unohtaneen ratkaisevan askeleen.

minä'm Obsessed - Angelique - Bobbi Brown - EMBED
Kohteliaisuus

Kauppa: Bobbi Brown Nude Finish sävytetty kosteusvoide, 46 dollaria; nordstrom.com.

RELATED: Olen Obsessed: Surratt kauneus Surreal Skin Foundation Wand

Katso video edellä saadaksesi tietää, miksi Serrano rakastaa sitä– ja käydä instyle.com/videosissa enemmän pakkomielteissämme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map