Olemme yrittäneet E.L.F: n uutta, kohtuuhintaista magneettista kasvonsuojaa

Muistatko, että magneettinen kasvonsuoja, joka virusti viime kesänä? Mahdollisuudet ovat todennäköisesti olette sosiaalisen syötteenne ja sinä kuolet kokeilemaan sitä, onko innovatiivinen magneettinen poistotyö todella toiminut. Mutta vaikka magneettinen naamio oli ihonhoitovoima, jonka on laskettava (ja pelkästään viileä käyttää), se tuli myös tämän maailman hintalappuun.

Nopeasti eteenpäin vuotta myöhemmin: Jos et ole kyennyt ravistamaan huipputekniikkaa, E.L.F. käynnistää oman edullisen version kesäkuussa murto-osalla hinnasta. Beauty Shield Ladattava Magnetic Mask ($ 24, elfcosmetics.com) on rautapohjainen kaava, joka on rikastettu sekoitus Vitamiinit C ja E, porkkanaöljy, auringonkukkaöljy ja argan-öljy. Yhdessä antioksidantit puhdistavat epäpuhtauksien ihon niin, että sinulla on vielä pehmeämpi, selkeämpi iho, jossa on hienostuneet huokoset.

RELATED: Nämä magneettiset kauneudenhoitotuotteet ovat tyylikkäimpiä asioita, joita näet koko päivän

Kun olet päässyt maskiin 10-15 minuutin ajaksi, saavutat sen erityisen magneettisen työkalun avulla, liu’uttamalla sen mukana tulevan muovisuojuksen ja kirjaimellisesti nosta naamasi pois iholta ylittämällä sen kasvoillesi. Jos jäljellä on jäljellä jäljellä olevaa jäännöstä, voit hieroa ihon iholle, mikä antaa iholle lisää hehkua. Paras osa? Ei huuhtelua tai puhdistusta vaaditaan. Voit yksinkertaisesti poistaa käytetty muovisuojus magneettisesta työkalusta ja heittää se roskakoriin.

E.L.F. Magnetic Mask
Kyleen James

Tarkasteltaessa kaikkia naamarin kerääntymistä magneettisella työkalulla, joka vedettiin pois kasvoistasi, on niin yhtä tyydyttävä kuin tutkitaan pore-nauhaa, jonka olet juuri repimässä nenäsi. Pidämme myös sitä tosiasiaa, että E.L.F.n maskipakkaus sisältää kertakäyttöiset magneettikannet, joten sinun ei tarvitse kääriä kudosta sen ympärille ennen käyttöä. Oikea varoitus: magneetin pyöreä muoto tekee naamion poistamisesta vaikealta nenästä, joten älä huoli kovin paljon siitä, että kaikki aukot katetaan.

E.L.F. Magnetic Mask
Kyleen James

VIDEO: 10 kasvosuojaa Celebrities Love 

Voit noutaa E.L.F: n Beauty Shield Ladattava Magnetic Mask Set -sarja 24 dollaria elfcosmetics.com: ssa kesäkuusta 2017 alkaen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 8

map