Miten saada Perfect Nude Lip 5 helppoa vaihetta

Koristeellinen huulipuna tuntuu siltä, ​​että sen pitäisi olla paljon vaivattomampaa ja huokeampaa kuin mattapunaisen huulen päällä, mutta totuus on, että oikean neutraalin sävyn valinta on vaikeampaa kuin luulisi. Kaikki nudit eivät toimi jokaisen ihon sävyyn, joten etsiminen, joka toimii teoksillasi, vie jonkin verran kokeilua ja virheitä. Käänsimme julkkis-meikkitaiteilija Vincent Oquendoon selvittämään, miten virtaviivaistaa prosessin valitsemalla nude huulipuna. 

RELATED: 6 Editor-Hyväksytty Nude Lipsticks jokaiselle ihoäänelle 

Reiluihin ihon sävyihin Oquendo suosittelee valitsemaan alaston sävyä, jossa on hieman siniriskoinen alivärimaalaus. Hänen suosikkinsa on Pat McGrath Labsin LuxeTrance-huulipuna Donatellassa ($ 38, Sephora.com). Kaavassa on kosteuttava, satiinipintainen äärimmäinen väritulostus. 

Kun on kyse aidosti huulipunista, kosteuttaminen huulilla on tärkeä ensimmäinen askel, jotta neutraali huulipuna ei korosta mitään kuivaa laastaria. Oquendo suosittelee selkeän naamarin, kuten Bite Beauty’s Agave Lip Maskin (26 $, Sephora.com) käyttöä. Toinen tärkeä askel, jota ei pidä ohittaa: huuli huovat. Oquendo sanoo, että lisäämällä määritelmää huulilinjan ympärillä pitää ihosi näyttämästä pestä pois. 

Toinen tapa varmistaa, että ihosi ei näytä tasolta neutraalin huulen päällä, on käyttää blushia odottamattomalla tavalla. Kun olet levittänyt sen poskeihin, Oquendo suosittelee pölyävän punastua silmäluomien yli. “Kun otat väriä pois yhdestä paikasta, sinun on lisättävä se muualle”, hän selittää.

Lyö leikki videon yläpuolella katsomaan Oquendon täydellistä viiden askeleen opetusohjelmaa siitä, miten saada täydellinen alaston huuli.

 

  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − 51 =

map