Miksi Halloween täyttää ehdottomasti 20-vuotissä

Normaalisti rakastan lomia. Aloitan juhlimaan joulujuukautta ennen kuin se on sosiaalisesti hyväksyttävää, koota kirjaimellinen valikko Kiitospäivälliselle ja vielä ystäväni tekevät pääsiäismunia metsästää 20-luvulla. Mutta 23-vuotiaana Halloween on yksi loma, jota en voi päästä taakse.

Lapsena 31. lokakuuta on yksi vuoden parhaista päivistä. Sinun on pukeuduttava suosikkihahmollesi, tuskin täytyy mennä luokkaan, ja voit kerätä enemmän karkkia kuin sinun pitäisi syödä koko kuukauden. Aikuisena lapset, odotin, että se on stressaavaa, mutta ainakin sinulla on vielä tekosyynä olla trick-or-treating. Pistä se siideri lämpösi, heittää noidan hattu, ja sinulla on itsellesi yksi onnistunut Halloween-ilta. Paras osa? Sinun ei tarvitse teeskennellä nauttimaan pukeutumisesta minimaalisilla vaatteilla ja viettää yötä tungosta, tahmea baari.

Halloween Costume
Legally Blonde / Facebook

Ei se, että vihaan pukeutumista tai jopa menossa ulos; En ole mitään, jos ei ole sitoutunut hyvään teemaan. Mutta naimattomana, lapsettomana 20-jotain, loma jotenkin tulee enemmän stressiä ja odotuksia. On draamaa, jossa yritetään koota ryhmäpuku joukkueen kanssa, joka väistämättä tulee päähän, kun kukaan ei halua imeskellä sitä ja olla “Dopey” kääpiö. Tai siellä on paine löytää parit puku, joka on asianmukaisesti committal sinun vaiheessa suhdetta. Ja tietenkin on palkkiohakujen hinta, joka väistämättä katoaa, kun kääpiö on vietävä kotiin aikaisin (ei taas, Bashful!).

RELATED: 13 Witchy tapoja juhlia Halloween

En halua viettää koko lokakuuhun etsimällä täydellistä hattua, joka maksaa myös alle 10 dollaria ja tulee seitsemään väriä. En halua koordinoida laajaa, asunnottomien esikuuntelusuunnitelmaa tietäen, että kaikki on pilalla, kun yksi kaveri kestää liian kauan valmistautua. En todellakaan halua tehdä sitä kerran, mutta kolme kertaa, jolloin Halloween putoaa tiistaina.

Joten jos joku tarvitsee minua 31. lokakuuta, katson Hokkuspokkus lasillisella punaisella ja laskemalla vuosia, kunnes voin pukeutua vaimoni koala-pukuun. Herää minut lokakuun loppuun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map