Luota meihin, kokeilimme sitä: Vampyyrin kasvot

Siitä lähtien, kun Kim Kardashian West kokeili Vampire Facialia ja jakaa sen maailman kanssa, siitä on tullut yksi kuumimmista lääketieteellisistä kasvoista siellä. Mutta mikä se on, ja toimiiko se todella? Laitoimme sen testiin. Leikissä Dr. Erica Walters of Park Avenue Skin Solutions suorittaa Vampire Facial (tunnetaan myös nimellä microneedling) minulle.

Sen jälkeen, kun hän oli pistellyt puutteellista kermaa kasvoilleni, hän aloitti omalla verelläan, joka sitten kehräsi koneeseen, joka otti verestä pois PRP: n, verihiutaleita sisältävän plasman. Sitten hän haittasi kasvoni hoidon aikana. “PRP-injektiot poistavat hienoja viivoja suun ympärillä ja auttavat poistamaan kaikki linjat tai laukut silmien ympäriltä. Se myös auttaa vähentämään hyperpigmentaatiota ja aknen arpeutumista “, sanoi tohtori Walters. Kun PRP on kehrätty verestäni, hän aloitti pienten injektioiden tekemisen neulalla kaikkien “ongelma-alueiden” ympärillä. Kuten näette, minulla oli enemmän kuin muutama ….

Seuraavaksi, mikroaaltouunin työkalu. “Mikrovalssaustyökalu aiheuttaa fyysistä loukkaantumista iholle, joka aiheuttaa tulehdusreaktiota, joka sitten indusoi paranemista, joka luo enemmän kollageenia, mikä tekee ihon näyttävän nuoremmalta ja joustavammalta”, hän sanoi. Myyty. Joten hän muutti työkalua (joka tuntuu hiekkapaperilta) ihoni ympärillä pyöreässä kuvassa.

Kun kaikki sanottiin ja tehtiin (aloitus loppuun kesti noin 2 tuntia, tunnin tunne aikaa), Walters sovelsi hyaluronihappoa ihoniin, jotta se rauhoitti alas ja levitti alusmateriaalin, joka auttoi vähentämään punoitusta ja turvotus. Koska olen kauneuden alalla, menin takaisin toimistoon jälkikäteen epäröimättä, paljon työtovereideni kauhua vastaan ​​(“Mitä tapahtui Your FACE: lla, sanoi enemmän kuin muutamia työntekijöitä”). Joten varoitus, sinusta tulee punainen ja näyttäisi hieman kauhistuttavan muutaman päivän, joten suunnittele sen mukaisesti. Päätin peruuttaa päivämäärän kyseisenä iltana, en ollut minun houkutteleva itse post-vampyyri (sillä on nimi vampyyri se syystä).

Kuitenkin kauneus on kipu, ei? Koska parin viikon kuluttua, ihoni ei ole koskaan ollut glowy. Menenkö taas? Ehdottomasti. Katso yllä oleva leike nähdäksesi koko menettelyn.

Katso koko jaksosta We Tried It: Extreme Facials nyt uudesta PeopleTV-verkosta. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 35

map