Lash-seerumi Facebook-ystäväsi ovat myyvät itse asiassa Legit

Jos jokainen on malli Instagramissa, kaikilla Facebookilla on oma digitaalinen myymälä. 

Noin joka kerta, kun menemme haluamaan lukion ystävää hyvää syntymäpäivää (Facebook on niin hyvä muistaa, että tavaraa, te), huomaamme toisen kauneuden tuotteen koukkuun ja jonkin ajan kuluttua he kaikki alkavat sekoittaa yhteen. Ennen ja jälkeen laukaukset tietyn kohteen kuitenkin riittänyt pique meidän kiinnostusta. Kyseessä oleva tuote? Rodan + Fieldsin Lash Boost -serumi. Ja älä vain ota vanhempien kollegasi kämppääsi sanomasta, joka lähettää kuvia hänen luusarjastaan ​​- olemme kokeillut sitä itse, ja se on oikeastaan ​​aika laillista. 

Rodan + Fields Lash Boost Serum
rodanfields / Instagram
Rodan & Fields
150 dollaria per putki

OSTA NYT

Kaava on runsaasti biotiinia ja keratiinia, jotka molemmat ovat fantastisia hiusten kasvun edistämiseksi ja kurpitsan ja hedelmäuutteiden sivut toimivat lisäkondensaattoreina. Brändi suosittelee yllätyvien sovellusten kiinniottoa kahdeksan viikon ajan saadakseen täydet tulokset, mutta alkuvuoden aikana alkoivat suuria muutoksia puoleen aikaan. Kun olet saavuttanut 8 viikon aikataulun, voit päättää soveltaa joka toinen päivä tai muutaman muutaman päivän, vain uuden kasvun säilyttämiseksi. 

Parempi vielä, et tarvitse erillistä tuotetta, jos meillä, kuten meillä, oli pinoja kahdeksannessa luokassa, ja ne eivät ole vielä melko kasvaneet. Lash Boostia voidaan käyttää myös otsapintaan, ja kaikki tulokset karkeasti ovat samansuuntaisia ​​kuin ripsialueesi. 

Vedä ystäväluetteloasi löytääksesi Rodan + Fields -jälleenmyyjän alumniryhmän keskuudessa tai päästä rodanandfields.com: iin poistamaan putki 150 dollariin nyt. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 88

map