Kuuntele Britannian näyttelijä Tom Hiddleston Yodel kuten rakastettu amerikkalainen laulaja Hank Williams

Tom Hiddleston vain lisäsi hämmästyttävä taito hänen jatkaa: yodeling. James Bond-Hiddlestonilta ei välttämättä edellytetä, että häntä pidettäisiin huolta siitä, mutta hänen uuden elokuvansa oli aivan välttämätöntä Minä näin valon jossa hän soittaa ikonista maan laulaja Hank Williamsia. Hän puhui siitä, että hänellä oli niin tärkeä rooli ja opetti yodelle Jimmy Kimmel Live! tiistaina.

Hiddleston sanoi, vaikka hän oli brittiläinen, hän oli hyvin tietoinen Williamsin ja hänen musiikkinsa merkityksestä. “He sanovat” Hey Good Lookin “on yksi niistä kappaleista, kuten” Happy Birthday “. Voit aloittaa laulamisen missä tahansa maailmassa ja ihmiset alkavat laulaa, “hän kertoi Kimmelille.

RELATED: Elizabeth Olsen nauttii laulamisesta huonosti viimeisimmälle elokuvastansa

Valmistaakseen roolin hän työskenteli Williamsin tyttären, muusikon Holly Williamsin kanssa. “Otan vastuun vakavasti, olin hyvin omistautunut”, sanoi Hiddleston. Niin omistautunut, tosiasiassa, että hän asui muusikko Rodney Crowellin kanssa, joka auttoi elokuvan musiikin tekemisessä. “Minä voin joodella nyt, ihmisen elämässä tulee aika, kun hän on pyytänyt jumalaa.” Minulle se tapahtui hieman myöhemmin, “hän sanoi.

Tietenkin Kimmel pyysi häntä sitten yodeliksi. “Et voi vain kävellä täällä ja sanoa, että voin jatkaa ja sitten ei yodel”, sanoi Kimmel. “Ymmärrän, että kävelin juuri siihen”, sanoi Hiddleston. “Ymmärrät, jos teet yodel, et koskaan ole James Bond”, sanoi Kimmel. “Joten sinulla on valtava päätös tehdä.”

Hiddleston noudatti ja osoitti suuren yodeling-taitonsa versiosta kappaleesta “Lonesome Blues”. Kuka sanoo, että James Bond ei voi yodella?

Minä näin valon, joka myös tähtiä Elizabeth Olsen, osuu teattereihin 25. maaliskuuta.

RELATED: Katso Daniel Craig Tilaa Naurettavat Juomat kuin James Bond

Katso Hiddleston esittele hänen yodeling taitojaan edellä video.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 25 = 28

map