Kuinka tehdä Fishtail Braid 5 helppoa vaihetta

Etsitkö hauskaa kierrosta perinteisellä punoksellatai toinen tapa piilottaa, kuinka kauan se on ollut, koska viimeinen pestä hiuksesi? Syötä kalkkikivi punottu. 

Ensi silmäyksellä monimutkainen tyyli näyttää uhkaavalta. Mutta se on yllättävän helppo hallita, ja se vie vain hiuslakkaa ja elastista. Jotta voit varmistaa, ettet yritä (ja epäonnistua) tekemällä kalkkihiekkapuhalluksen, pyysimme julkkishairstylistää Frank Rizzieriä hänen tempuistaan ​​täydellisen palmun saavuttamiseksi. 

RELATED: 6 punokset, jotka saavat sinut muualle hikoilevalle kesäpäivälle  

Aloita spritzing hiukset hieman kevyt hiuslakka kuten TRESemme Compressed Micro Mist Level 1 Hairspray ($ 5, Target.com). Tämä lisää kahvia hiuksille, jotta kappaleet eivät pääse putoamaan punoksesta. Seuraavaksi käytä joustavaa sidottaaksesi hiustesi alhaiseen ponnahdusnauhaan, mikä helpottaa tasaista jakamista pihalle. 

Kun kyseessä on todellinen punos, Rizzieri sanoo sylkevän lantiota alas keskelle ja lisää hiusten kappaletta keskelle alhaalta. Kun olet löytänyt hännän pohjan ja kiinnittänyt sen, katkaise joustavan kelkan pohja. Käytä sormia varovasti rikkoa punos, ja olet hyvä mennä. 

Napauta videota edellä nähdäksesi Rizzierin täydellinen opetusohjelma siitä, kuinka tehdä kalkkikivi punoksella viidessä yksinkertaisessa vaiheessa. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map