Kuinka muotoilla kasvosi viidessä yksinkertaisessa vaiheessa

Näyttää siltä, ​​että chisiling posket on tullut tärkeä punainen matto kiitotie urheilu. Mutta ennen kuin voit maalaa kalotti-kissan raidat, lue oppaamme “strateginen veistos” (kuten ammattilaiset nyt kutsua sitä), joka on hieman hienompaa taidetta ja katsella meidän opetusohjelma (edellä) oppia perusasiat.  

Emme puhu siitä, että muutat kasvojasi muotoa dramaattisesti. Sinun tehtäväsi, sanoo meikkitaiteilija Wendy Rowe, on “herkästi parantaa ominaisuuksia” syventämällä luonnollisia varjoja ja lisäämällä korostustyökalua, missä aurinko osuu. Näin voit harjoittelemaan taitojasi.

Pop Your Pout

Aseta korostuskynä tai jopa peitevoide, joka on kaksi tai kolme sävyä kevyempää kuin ihosi – amoran keulan päällä ja leukan keskellä. Sekoitetaan hyvin harjalla.

Veistää leukasi

Määritä jäljittää raita korostuskynällä leuasta korvatulppasi, jonka viiva on juuri sen alle. Sekoita harjalla tai hieman kostealla sienellä.

RELATED: Here’s How You Should Contour Suullisemman Face Shape

Shine “Strobe” -valo

Tämä vaihe, jota kutsutaan toisinaan nimellä “strobing”, on korostuskäyttäjän käyttäminen, jotta voit tehdä heijastinnaa pitkin nenäsi, selän luustoja ja ylempien poskipuiden pituutta. Bonuspisteet, jotka korostavat kulmiesi välissä.

Valetut varjot

Suututa posketasi, sitten sävy yläpuolella ja pitkin syvennyksiä, jolloin pehmeät raidat, jotka suippenevat korviin. Varjele hiusviivaa pitkin kulmien ulkokulmien yläpuolella.

Helpottakaa raitoja

Sekoita varjostetuilla alueilla harjalla tai sienellä; aloita keskeltä ja hajota ulospäin. Älä edes ajattele pysähtymästä, ennen kuin jokainen rivi katoaa. VPL (näkyvät tuoterivit) ei ole koskaan kunnossa.

Nähdäksesi tämän täyden ominaisuuden, poimi syyskuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin perjantaina ja digitaaliseen lataukseen nyt.

RELATED: Keep Calm and Contour On: Paras muotoilupaketti jokaiselle taitotasolle

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 41

map