Kuinka monta Grammyä Selena Gomezilla on?

Selena Gomez on yksi alan parhaimmista muusikoista – puhumattakaan eniten seuraajasta Instagramissa – mutta jos olet Selenator, sinä pettit tietää, että laulaja on naurettava vuosia Grammyssa. Itse asiassa hän ei ole koskaan edes ansainnut yhtään Grammy-ehdokkuutta, ei koskaan oteta kotiin yksi halutuista trofeista.

Yup, Gomezin osumia, kuten “Same Old Love”, “Sydän haluaa sen mitä haluaa”, “Hands to Myself” ja “Kill ‘Em with Kindness”, olivat kaikki siirtyneet Grammy-nomiin. Tänä vuonna laulajien laulut “Wolves”, “It Is not Me”, “Fetish” ja “Bad Liar” sorsettiin myös huolimatta joistakin vuoden suosituimmista singleistä.

selena Gomez Grammy
Steve Granitz / Getty Images

Itse asiassa Gomez on osallistunut Grammy Awards -tapahtumaan kahdesti hänen uutteraan uraansa: hänen ensimmäinen Grammys-matto oli vuonna 2011, ja hän osallistui jälleen vuonna 2016 hänen BFF Taylor Swiftin rinnalla. Sinä vuonna Swift sai kotiin palkinnon parhaan musiikkivideon “Bad Blood” -elokuvalle, joka näytteli useita kuuluisia ystäviä, kuten Gomezia. Tämä tulee melko lähellä Grammy-voittoa.

RELATED: Kuinka monta Grammyä Taylor Swift on?

Nauti 2018 Grammy-palkinnoista 28. tammikuuta ja näet kuka voittaa, ja pidä silmäsi Gomezin nimestä Seuraava vuoden lista ehdokkaista. Kun otetaan huomioon, että hän on tehnyt kovia töitä studiossa, tässä on toivoa, että hänen tulevan albuminsa saa nyökkäyksen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 85

map