Edullinen salaisuus Khloé Kardashian käyttää äänensä Abs

Khloé Kardashian ei ole muukalainen kuntosalille. Olet luultavasti nähnyt 32-vuotiaan tähdistön juoksuharjoituksia ja nostamalla raskaita painoja sosiaalisessa mediassa. Mutta siellä on yksi erityinen kuntosali työkalu, jota hän ylistää muuttaakseen vatsaansa.

Khloe Kardashian
Khloé Kardashian / Instagram

“Älkää koskaan tee toinen situp uudelleen, kulta”, Kardashian selittää hänen verkkosivuillaan ja app. “On tapa tehokkaampia liikkeitä, jotka helpottavat abs -siivistämistä ja vahvistavat ydintäsi samalla, kun poraavat suuria kaloreita. Tarvitset vain BOSU-pallon. “

Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä BOSU-kouluttaja on, se on sininen väline, joka näyttää kuntopallilta leikattuina puoleen. Olet ehkä nähnyt kuntosaliharjoittajat käyttävät sitä vahvistaakseen keuhkoja tai tekevät kyykkyistään hieman haastavampaa. Epästabiili pinta vahvistaa lihaksia tavalla, jolla tasaiset pinnat eivät pysty kilpailemaan. Siksi on tullut suosikki keskuudessa kuten Kardashian.

Bosu Trainer
Kohteliaisuus
88 dollaria (alun perin 120 dollaria)

OSTA NYT

Paras osa BOSU-palloa on se, että ne eivät vie liikaa tilaa, ja se on paljon edullisempaa kuin monimutkaiset kuntokoneet. Yllämainituilla on harjoitus DVD ja pumppu, jolla voiteltaa palloa vain 88 dollaria. 

VIDEO: Miten saada Khloé Kardashianin Booty

 

Jos sinulla on Amazon Prime, voit saada sen kahden päivän toimitus ilmaiseksi (koska kesä on täällä). Joten saatat myös tarttua pitämään kotona niissä hetkeissä, joita et tunne mennä kuntosalille.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 53

map