Cindy Crawfordin huonoin kulmakarvojen katastrofi tekee leukan pudotuksesta

Cindy Crawford näyttää siltä, ​​että hän vastusti 90-luvun kiireellisyyttä irrottaa täysi kulmakarvat – yksi niin monista meistä valitettavasti ei. Ja rehellisesti, olet oikeassa. Hän teki vastustaa kiihkeästi! Mutta tämä ei tarkoita sitä, että hänellä ei ole suuria kulmakarvojen katastrofeja. Anti-aging-ihonhoitosarjan supermalli ja perustaja Meaningful Beauty antoivat meille kauneuden suurimman kauneusonnettomuutensa, joka vain sattuu tekemään sen kauneuden allekirjoituksen kanssa. Kyllä, ne kulmat. 

Way ennen kuin Kendall Jenner ja Gigi Hadid tekivät sen, Cindy oli valokuvaus, jossa hänen kulmakarvat olivat valkaistut. Sen jälkeen, kun he olivat värjätyt, hänen meikkiartistinsa, Kevyn Aucoin, peitti heidät meikkiin, joten hän ei huomannut tällä hetkellä, miten valkaiseva selkäsi todella voi muuttaa tapaa, jolla kasvosi näyttää. Vasta myöhemmin Cindy tajusi ja sai a hetki– kaikki meistä voisivat liittyä. 

RELATED: Ihon paras ihonhoitorutiini Kim Kardashian Westin mukaan

Meidän sit-down kanssa Cindy antoi myös hämmästyttävä ihonhoito neuvoja. Hänen salaisuutensa vanhurskautuneesti? “Rehellisesti, mielestäni tärkein asia ikääntymisen miellyttävyydestä on mukana, olemalla aktiivinen elämässäsi, onnelliseksi tai tekemällä työtä, jota rakastat tai seurustat tavalla, jota rakastat. Mielestäni miltä tuntuu … että todella näyttää kasvoillesi, kun vanhenee. “

Tutustu edellä olevaan leikkeeseen Crawfordin päivittäisestä rutiinista, kauneuden salaisuuksista ja muista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 10

map