Amy Schumer käyttää yhä kertakäyttöisiä partakoneita, on meille kaikille

Ei toisin kuin universumissa, jossa elämme, rakkautemme Amy Schumerille kasvaa jatkuvasti. Toukokuun tyttömme on tiedossa pitävän sen aitoa koko ajan, eikä hän ole erilainen, kun se tulee olemaan hänen paras kauneusneuvonsa. Me myös ajelemme jalat hukkaan kertakäyttöisillä partakoneilla, ja unohda kerros parranajokkeelle etukäteen. Me myös kaipaan koko hiusnauhoja alareunaa pitkin vain selvittääksemme sen myöhemmin kun meillä on rohkeus tehdä aurinko mekko. Hänen päivämäärän kauneusneuvonsa on kuitenkin listan yläpuolella edellä mainituista videoista.

RELATED: Amy Schumerin kehon positiivinen Instagram on kaikkien meille lomien jälkeen

“Olen puolitoista vuotta suhteestani, joten en todellakaan käytä meikkiä kotona. Se on ohi hänelle”, hän sanoo. “Mutta jos olemme taistelleet jotain tai jotain, haluatte näyttää hieman paremmalta, joten sinulla on hieman ylähuone. Käytän aurinkovoidetta sävytettyä kosteusvoidetta ja sitten ripsiväriä ja jonkinlaista punastusta , joten olen kuin “En käytä meikkiä. Mitä?” “Okei, mutta kuten, sama, tyttö. Sama. Taistelemme sinua siitä, että olet ohittamassa meitä jaksossa meidän näyttelyssämme, ja näytämme hyvältä, kiitos. Lyö leikki videon yläpuolella saadaksesi kaikki hänen kauaskantoiset kauneusvinkit kokonaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 82

map