15 Times Mindy Lahiri kertoi mitä olimme kaikki ajattelemassa

Mindy-projekti on antanut meille paljon kiitollisia kuuden vuoden ajan ilmassa. Mindy Lahirin ennaltaehkäisevästä robottihahmosta, jota hän tarvitsee, mutta joka ei ole yksi, mutta kaksi karhun kynää joka aamu, Mindy Kalingin luonne on opettanut meille dating, motherhood ja koskaan tunne syyllisyytesi junk food cravings.

TK
Jordin Althaus / Yleisradio / NBCU Photo Bank / Getty Images

Niille meistä, jotka ovat seuranneet Mindyä yhdestä elämästä avioliittoon, med koulusta omalle hedelmällisyystarkastukselle ja FOX: stä Huluhun, tulemme olemaan surullisia sanomaan hyvästi tämän kovaa ja sassy-lääkäriä, kun sarjan finaali ilmestyy Tiistai 14. marraskuuta. Mutta älä huoli, koska pian nähdään Kalingin paljon enemmän: näyttelijä luo uuden Hulu-sarjan, joka perustuu Neljä häääästä ja hautajaiset, hän on pääosassa elokuvan sopeuttamisessa A Wrinkle in Time, ja hän on valmis tervetulleeksi ensimmäiseen lapseensa, tyttövauvaan.

TK
Evans Vestal Ward / Yleisradio / NBCU Photo Bank / Getty Images

Sillä aikaa Mindy-projekti ilmestyy viimeisen jaksonsa 14. marraskuuta, meillä on aina muitit, joiden avulla muistaa suosikki OBGYN. Pidä selausta 15 kertaa Mindy Lahiri otti periaatteessa sanat suustasi.

RELATED: Mindy Kaling luo uuden Hulu-sarjan perustuu ikoni-rom-com

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Niin totta. Emme kaipaa sinua, Mind.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − = 79

map