Zooey Deschanel tekee harvinainen Street Style ulkoasu vetoketjullisissa haalareissa

Zooey Deschanel osaa tehdä haalareita oikein.

Uusi tyttö tähti oli havaittavissa elokuvan ulkonäköä varten Jimmy Kimmel Live! Los Angelesissa eilen, ja hänellä oli yllään täydellinen kesäyhtye. Silloin 36-vuotias asui parin denim haalareita, joissa oli vetoketju edessä. Hän räpytti rentoa kappaletta valkoisella scoopneck-t-paidalla ja varusteli hänen asuinsä pari mustia slip-on Vans-lenkkareita ($ 55, vans.com), jotka koordinoivat Ray-Ban wayfarerin aurinkolasit ja tikattu ketjunostinnahkalaukku . Näyttelijä muotoili hänen allekirjoitus brunette säikeet löysät kiharat ja pitää hänen meikki minimiin.

Hänen segmenttinsä aikana myöhäisillanäytöksessä Deschanel keskusteli tyttärensä Elsie Otterin ensimmäisestä syntymäpäiväjuhlasta ja kuinka hän leipasi hänelle smash-kakun ilman sokeria – mutta tyke ei ollut sitä. Hän paljasti, että pieni söpö katsoi jälkiruokaa, pyysi sitä, maisteli sitä ja pudisti päätään sanoen ei. “Hän ei ollut lainkaan kiinnostunut”, hän sanoi. “Ei smashing!”

RELATED: Zooey Deschanel teki Smash kakun hänen tyttärensä ensimmäisen syntymäpäivän ja se ei mennyt hyvin

Katso lisää julisteita, jotka ovat päällineet kuvissa nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map