Onnittelut ovat, jotta Zooey Deschanel ja hänen miehensä Jacob Pechenik – pari odottaa toisen lapsensa yhdessä, lähde vahvistaa Ihmiset.

Ja näyttää siltä, ​​että nämä kaksi varmasti joutuvat käsiinsä täyteen kun uusi vauva saapuu. Erittäin yksityinen duo, joka oli naimisissa salaisessa seremoniassa kesäkuussa 2015, on jo ylpeä vanhempiensa kanssa 1-vuotiaasta tytär Elsie Otter Pechenikistä. Uusi tyttö tähti hiljattain avattu hänen ainutlaatuisesti nimetty pieni yksi Ellen DeGeneres Show, jossa hän paljasti, että lapsella on jo melko suuri sanasto.

VIDEO: Kaikki julkkislapset syntyivät (niin kaukana!) Vuonna 2017

 

“Hän on todella erikoinen, hän sanoo paljon sanoja, mutta hän on todella pakkomielteinen hatut juuri nyt”, Deschanel jakaa. “Luulen, että hän on todella ylpeä itsestään, että hän tunnistaa hattunsa ja sitten hän alkoi osoittaa – kuten jos hän kävelee kaapissa, hatut ovat ylös hyllyssä ja hän menee,” hattu “, kuten se on erittäin jännittävä hänelle.” Mutta hatut eivät ole ainoa päähine, jota cutie on ihastunut. “Hän pitää päällään pieniä jousia ja kamaa hiuksissaan”, näyttelijä jakaa.

Liittyvät sanat: Zooey Deschanelin 1-vuotiaan tyttären on pakattu tämän erään tuotteen kanssa Closetissa

Meillä on tunne, että Elsie aikoo tehdä suuren sisaren! Toivomme tätä kasvavaa perhettä parhaana.