Zoë Kravitz Rocks musta bikinit ja Body Chains Miami

Tämä saattaa olla edgiest beach look, jonka olemme koskaan nähneet. Zoë Kravitz osui hiekkaan Miamien tällä viikolla, jossa hän näytti tappavan fysiikansa mustaa kaksikomponenttia. Mutta se ei ollut pelkästään hänen bikininsa, hermostunut abs ja valikoima tatuointeja, jotka saivat silmämme – tähti otti oceanside-lisävarusteensa kokonaan uudelle tasolle, keinutuen raskasta hopeaketjua, kaksi monimutkaista jalkaketjua ja valikoima yhteensopivat rannekkeet ja renkaat kun hän sukelsi veteen.

RELATED: Zoë Kravitz avaa Alexis Bittarin uuden mainoskampanjan

Mutta Kravitz ei viettänyt hauskanpäiväään yksin auringossa. Hänen uuden poikaystävänsä, laulaja-lauluntekijä George Lewis Jr. (joka näyttää epäilemättä samanlaiselta Zoön kuuluisalle isälle Lenny Kravitzille), oli matkan varrella. Näyttelijä on parhaillaan tauolla kuvaamasta tulevaa kaksisuuntaista elokuvaa uskollinen, viimeiset kaksi erää eriävä jossa hän pelaa kovaa Christinaa.

KUVAT: Best Celebrity Bikini Snaps

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 12 =

map