Zendayan bikini-pukeutunut video tekee sinusta naurettavan ääneen

Se on virallinen: Zendaya näyttää hyvältä riippumatta mitä hän tekee – jopa huutaa. Näyttelijä on parhaillaan lomalla Brasiliassa, jossa hän otti Instagramiin jakamaan liian hauskan videon itsestään heittämällä mini-sovituksen huutamalla ja kieltäytymällä pääsemästä altaaseen.

Leikissä Zendaya osoittaa hänen uskomattoman äänettömän bodinsa (vakavasti, oletko nähnyt hänen abssaansa) metallisessa pronssi-kaksikomponenttisessa stringissä, ja hänen hiuksensa nousevat hänen olkapäilleen. Ja vaikka hän ei sanota kovin paljon leikkeestä, hänen teoksensa puhuvat äänekkäämpiä kuin sanat. Kun seisoo reunalla viehättävän uima-altaan, josta on näkymät merelle, Disney Channel-tähti huutaa ystäviään, jotka kannustavat häntä hyppäämään veteen ennen kuin hän kouraa alas sukeltamaan. 

“Kun vesi on erittäin kylmä ja jokainen yrittää päästä sinut sisään … mutta sinä vain toimivat kuin 8 vuotta vanha siitä”, hän kuvailee videota yhdessä nauraan emojisin ja brasilialaisen lipun emojisin kanssa. Hei, me olemme kaikki on ollut siellä, Zendaya. 

Kun vesi on erittäin kylmä ja jokainen yrittää saada sinut sisään … mutta sinä vain toimivat kuin 8 vuotta vanha siitä

Video, jonka Zendaya (@zendaya) on kirjoittanut

RELATED: Beyoncé näyttää aivan kuten Zendaya tässä Backstage-valokuvassa

Eilen hän loi peilikuvaansa itsekseen itsekuvioisesta bikiniinsä, joka osoitti kädensa T: lle (katso täältä). Tässä on toivoa, että siellä on paljon enemmän kuvia hänen tulevastaan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 + = 64

map