Zendaya vain nailoituu viisi kiihkeätä ulkonäköä

Kuinka aloitat päivän Golden Globe-ehdokkaiden pyörremyrskyajan jälkeen? Kultainen hehku, tietysti. TyylissäZendaya katosi Newyorkin kaduilla maanantaiaamuna kuin jos hän oli katukylpylässä, vietellä ympäri kaupunkia viidessä upeassa ulkonäössä vain yhdellä päivällä.

Elokuvan jälkeen, Suurin Showman, nosti kolme ehdokasta, hän astui ulos Giuseppe di Morabiton kultapuvut, metalliset Paul Andrew -tyyliset korkokengät ja palmoi Bieber-Davisin kultapussiin. “Oma GOLDEN GLOBE”, Zendayan stylisti, Law Roach, kuvasi hänet Golden Instagramin kultaisesta näytelmästä, joka osoitti hänelle myös tuoretta makeup-hehkua. Ja se oli vain starlet’s NYC-tyylinen show.

Zendaya Coleman 1211 Outfits - Embed - 2
Mireya Acierto / Getty Images

RELATED: Tässä on todisteita siitä, että Zendaya on tyyppiä, joka kertoo sinulle olevan jotain hampaasi

Sen jälkeen kun hänen ulkonäköään on kääritty Tänään, Zendaya toi mukanaan enemmän värejä, kun hän luiskahteli elävän, oranssin, polka-pisteen Mary Katrantzou-mekko yhdistettynä vastaaviin takkeihin ja Casadei-pumpeihin. Se oli toinen sopiva valinta lehdistöpäivänä, koska hän puhui roolistaan ​​trapetsin taiteilijana fantasiakuvassa.

Zendaya Coleman
Raymond Hall / Getty Images

Hänen kolmas aamu näyttää, hän piti pehmeät kiharat swooped sivulle ja vetää pois toinen rohkea näyttää vaivattomasti. Tällä kertaa Zendaya käveli pitkin vyötärönauhalla Stella Jean -nauhalla, joka oli upouusi brändin korkeasta vyötäröltä oranssinvärisestä ja vaaleanpunaisesta Monkey Art hameesta. Elää! Kelly & Ryanin kanssa. Sen sijaan, että muutettaisiin hänen potkujaan, hän vauhditti samoja Casadei-pumppuja, joita hän teki toisen vaatteen kanssa, mikä täydensi tätä yhtä hyvin.

LIITTYVÄT: 12 Zendayan suosituista asioista

Zendaya Coleman 1211 Outfits - Embed - 1
MediaPunch / Bauer-Griffin / Getty Kuvat

Myöhemmin päivällä näyttelijä kiitti kolea New York Cityn temps hihaton yhtye. Hän astui vaaleansininen kukka Chloé-jumittui, johon hän liittyi suunnittelijaan vaalean ruskealla nahkavyöllä ja koordinoi Pierre Hardyn kenkiä. 

Zendaya Coleman 1211 Outfits - Embed - 2
Mireya Acierto / Getty Images

Zendaya lopetti päivänsä hyvin juhlava ilme. Roach muotoili tähtiä hohtavan vihreän kaksirivinen Marni-takki, jossa oli houndstooth-selkä. Hän viimeisteli ulkonäöltään mustat pitsireunat Casadei-saappaat. 

Katso 5 Feeling juhlava @marni ja @casadeiofficial #styledbyLAW #fLAWless

Johtaja, jonka laki Roach (@luxurylaw) jakaa

Emme voi odottaa, mitä tämä Fashionista kuluu Golden Globesille!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 30 = 39

map