Zac Efronin ja Dwayne “Rockin” Johnsonin tekemä Shirtless Snap tekee sinusta LOL

Juuri kun luulit tulevan Baywatch elokuva ei voinut saada parempaa, tämä upouusi kuva ups ante. Dwayne “The Rock” Johnson otti Instagramiin jakamaan hilpeän otteen rinnakkaisilojensa kanssa Zac Efronin kanssa ja Jon Bass, ja se teki päivän. Gramissa Super-fit Johnson ja Efron esittävät bassoa (joka on näennäisesti vähemmän sovi) kun hän tuntee rippling lihaksia.

“Pojat #BAYWATCH ovat joitakin huonoja ass dudes. Meillä on paljon hienoja asioita elokuvassamme “, Johnson kuvaili kuvaa. “Arvostettu R-komedia, kova ydinvoima, kaunista nauraa pommittavat naiset, anteeksiantamaton ja majesteettinen valtameri, Zacin 17 kpl abs, ja tärkeintä meidän # 1 salainen ase… @thejonbass. Alle tämän kerroksen öljyttyjen sukupuolen jumala on äärimmäisen lahjakas mieli, 100% mukava omassa ihossaan ja totuudenmukaisesti, Jon Bass voi vain päätyä ehdottomaksi suosikkiosaksi elokuvassamme. Olemme pojan pojat #BAYWATCH. Ja meillä on huono muthaf * ckas. # Zacs17PackAbs #JonsBadAssery #AndMyAbilityToBounceCantaloupesOffMyPecs #BAYWATCH 19. toukokuuta 2017.

#BAYWATCHin pojat ovat huonoja ass dudes. Meillä on paljon hienoja asioita elokuvassamme. Arvostettu R-komedia, kova ydinvoima, kauniin ahdistuksen potkiminen naisille, salamaton ja majesteettinen valtameri, Zacin 17 kpl abs ja tärkein # 1 salainen ase … @ thejonbass. Alle tämän öljyisen sukupuolen jumalan kerroksen alla on erittäin lahjakas poika, joka on 100% mukava omassa ihossaan ja totuudenmukaisesti, Jon Basso voi vain päätyä ehdottomaksi suosikkiosaksi elokuvassamme. Olemme #BAYWATCHin pojat. Ja meillä on huono muthaf * ckas. # Zacs17PackAbs #JonsBadAssery #AndMyAbilityToBounceCantaloupesOffMyPecs #BAYWATCH 19. toukokuuta 2017.

Valokuva, jonka lähettäjä therock (@therock) on kirjoittanut

RELATED: Mitä Zac Efron söi saada tappajansa Baywatch bod

Mutta tämä ei ole ensimmäinen katsomme valokuvan tappaja-bods-maaliskuussa, sarja takana-the-kohtauksia kuvia julkaistiin on-set, ja toimijat itse ovat jakaneet tappoja Instagram viime kuukausina.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 57

map