Zac Efron paljastaa, miksi hän pysäytti nosto painot ampua Me olemme ystäväsi

Jos kiinnität tarkkaa huomiota, Zac Efronilla on kaksi lyhyttä välähdystä, jotka urheilevat hänen veistämästään fysiikkaa trailerissa uudelle elokuvalle, Olemme ystäväsi. Ensimmäinen, jonka toivomme olevan elokuvassa keskeinen hetki, on unelmoiva suihkusuihkumerkki, ja toinen on hänestä paidanmukainen, hyppäämällä kristallinsininen allas. Kyllä, olisimme kiinnostuneita katsomaan Efronin kehoa päiviä, mutta kuten eilen illan aikana opimme elokuvan Los Angelesin ensi-iltansa, hänen kaareva abs ja sylkäisevät haisut eivät olleet juuri sitä, mitä johtaja Max Joseph oli etsimässä.

“Tätä elokuvaa varten Max oli kuin,” poika, sinun on lopetettava painojen nostaminen. Lopeta mitä olet tekemässä ja juokse vain “, hän kertoi Tyylissä. “Joten seurasin hänen neuvonsa ja aloin juosta ja se oli hienoa. Olin onnekas, sillä päädyin tekemään runsaasti elokuvaa ja se oli kuin 110 astetta laaksossa joka päivä, joten kävin siinä. Joten, olen onnellinen, että olen koulutettu tällä tavoin. “Efron saattaa olla heikentynyt roolista, mutta hänen vaivattomasti räätälöidyn Neil Barrett -suojansa näyttää siltä, ​​että miehellä on vielä paljon lihaksia.

Liittyvät sanat: Zac Efron haluaa Sir Ben Kingsleyn tähtenä Baywatch hänen kanssaan

Hän myöhemmin paljasti, mikä elokuva oli hauskinta kuvata. “Siellä on hieno kohtaus, jossa Emily [Ratajkowski] ja minä kulkemme Las Vegasin kanssa yhdessä. Tämä kohtaus oli todella hauskaa, koska meillä oli haluttu katkoviiva “, hän kertoi toimittajille. “Näytimme Vegasissa, aivan kuten 10 ihmistä, ja heti kun purjehdimme, aloitimme vain liikkuvan kameran ja me vain kävelimme Vegasin läpi ja meillä oli elämämme aikaa. Se oli todella hauskaa.”

Sanotaan vain, jos saavuimme esiin Efronin käynnissä missä me emme olisi jäljessä liian kauas taakse. Olemme ystäväsi osuu teattereihin 28. elokuuta – katsele EDM-täytettyä perävaunua alla.

– Brandi Fowlerin ilmoittama

RELATED: Zac Efron’s Little Bro kirjoitti ihastuttavan runon hänestä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 47

map