Zac Efron menee taaksepäin Robert De Niro: n kanssa New Dirty Grandpa Julisteella

Ei ole mikään salaisuus, että Zac Efron näyttää hullulta kuumalta hänen paitaansa pois, mutta hänen Likainen isoisä yhteistyökumppani Robert De Niro saattaa antaa hänelle rahan hänen rahoilleen. Efron julkaisi uuden promo-kuvan tulevasta elokuvastaan, ja 72-vuotias näyttelijä ei ainoastaan ​​osoittanut vaikuttavaa fysiikkaansa, mutta hän myös kiehtoi meitä voimallaan. 

“Ei vitsi Robert De Niro on heikko avain yhtä vahva kuin The Rock”, Efron kuvaili snap (alla). “Ensimmäinen kerta, kun näin hänet tuskin, hän teki yli 25 peräkkäin peräkkäin, enkä voinut auttaa, mutta hänen aaltoilevien selkälihojensa houkuttelivat häntä, tämä kuva on todellakin muuten kuin hän itse asiassa tehnyt. !”

Ei vitsi Robert De Niro on heikko avain yhtä vahva kuin Rock. Ensimmäinen kerta kun näin hänet tuskin, hän teki yli 25 pull-ups peräkkäin, ja en voinut auttaa, mutta houkuttelee hänen rippling selän lihaksia. Tämä kuva on todellinen muuten. Kuten hän itse asiassa teki. #DirtyGrandpa 22. tammikuuta!

Kuva, jonka Zac Efron (@zacefron) on kirjoittanut

RELATED: Zac Efron esittelee yllättävän viikset

Tulevassa elokuvassaan Efron pelaa De Niron pojanpoikaa, joka on petkuttanut ajamaan Daytona Beachiin juuri ennen kuin hän aikoo mennä naimisiin. Säilytä heidät hammasta se paitauksetta, kun elokuva osuu teattereihin perjantaina 22. tammikuuta. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 41 = 50

map