Ystävänpäivä tekee ja ei, mukaan Shanina Shaik ja hänen Fiancé DJ Ruckus

Shanina Shaik, DJ Ruckus
Gilbert Carrasquillo / GC Images

Samantha Simon

12. helmikuuta 2018 klo 17.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Vain kaksi päivää aikaa, kunnes Ystävänpäivä, toivottavasti olet jo ohittanut suunnitelmiesi yksityiskohdat. Mutta vaikka oletkin saavuttanut täydellisen läsnäolon, varannut lopullisen kynttilänvaraisen illallisen varauksen ja löytänyt hämmästyttävän asun, sinulla on vielä paljon, mitä voit tehdä yöksi yksinkertaisesta makeasta ulkomaailmaan. Ja kuka on parempi antaa V-Day-neuvontaa kuin pari, joka antaa meille jatkuvasti #relationshipgoals Instagramissa?

Jos niiden PDA-pakattujen syötteiden pikahaku ei ole selvää, australialainen malli Shanina Shaik ja hänen muukalainen, DJ Ruckus, tietävät pari tai muuta romaania. Ja kun on kyse Ystävänpäivästä, he juhlivat tyyliä. “Minulle täydellinen ystävänpäivä olisikin vain minun suvun kanssa, romanttisen illallisen ja yön kanssa hänen kanssaan”, Shaik kertoo Tyylissä. “Molemmat matkustavat niin paljon töistämme, että aika yhdessä on harvinaista, joten vain olla hänen kanssaan ja tehdä jotain romanttista tekee minut onnelliseksi.”

Sama koskee Ruckusta. “Ystävänpäivä on kyse siitä, että vietät laadukasta aikaa rakastettusi kanssa, mitä se tekee”, hän sanoo. “Olipa sitten päivällistä ja pariskunnan hierontaa tai vain roikkua ja katsomassa elokuvaa, se on kyse siitä, että tuokin laatuaikaa yhdessä.”

Pyysimme pari jakaa ystävänpäivänsä tehdä ja don’ts. Vieritä alaspäin niiden vinkit viettämään vuoden romanttisin päivä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 14

map