Yritä ole saada mustasukkainen Zendayan keskustelu Talk of Kissing Zac Efronista

Zendain uusi elokuva, Suurin Showman, on näyttelijä lentäen korkeana trapetsiartistina, keinutuen kovaa vaaleanpunaista hiusta, ja – oh yeah-smooching Zac Efron. Ja jos olet joskus halunnut tietää, millaista on lukita huulet Lukiomusikaali sydämentykytin, Zendaya roiskui deetit.

“Se ei ole normaali suudelma”, kertoi 21-vuotias Yahoo Australia elokuvan Sydney-ensi-iltansa keskiviikko-iltana. “Tämä suudelma on hyvin erikoinen, ei vain siksi, että kaksi näyttelijä suutelee.”

Zendaya Coleman Zac Efron
Lisa Maree Williams / Getty Images

“Nämä kaksi merkkiä ovat käyneet niin paljon ja tämä suukko symboloi paljon enemmän kuin vain suudella häntä”, hän lisäsi. “Elokuvan yhteydessä se on rohkea ja rehellisesti vaarallinen. Siinä on jotain erikoista. “

 Greatest Showman Kiss
Twentieth Century Fox

Kuten jos Zac Efronin suudelma ei ollut jo tarpeeksi erikoinen, se vie aivan uuden merkityksen elokuvan olosuhteissa. “Suuri osa hahmoni juoniin, syy siihen, että hän on outoa, on, että hän ja hänen veljensä ovat mustia. Tämä tekee niistä erilaiset “, Zendaya kertoi Tyylissä tammikuussa.

RELATED: Zendaya näytti olevan todellinen Butterfly Red Carpet

“Kaikki pysähtyy, kun hän alkaa laskea valkoiselle,” hän sanoi. “Olen biraattinen, joten siellä on niin paljon [yhteisiä] kokemuksia. Mielestäni se on viileä sivun tarina. Se johon panostat. “

Saada kiinni Suurin Showman teattereissa nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map