Yllättävät oikeudelliset porsaanreiät estävät naisten tasavertaisen palkan

Aika's Up

Fatima Goss Graves on National Women’s Law Centerin toimitusjohtaja, jossa hänellä on ollut lukuisia rooleja taistelussa naisten ja tyttöjen mahdollisuuksien edistämiseksi. Hän hoitaa parhaillaan Time’s Up Legal Defence Funda seksuaalisen häirinnän torjumiseksi työpaikalla. Tässä hän käsittelee sukupuolten palkkaerojen laillisuutta.

On olemassa kaksi lainsäädäntöä, jotka käsittelevät palkkaeroja: 55 vuotta vanha 55 vuotta vanha, ja kansalaisoikeuksia koskevan lain VII osasto, joka kieltää työsuhteen syrjinnän. Mutta palkkaero syrjitään edelleen lähes kaikilla aloilla. On olemassa erilaisia ​​tapoja parantaa näitä lakeja ja vaikeuttaa työnantajien syrjintää – ja niille, jotka tehdä syrjivät palkka, jotta varmistetaan, että vastuuvelvollisuus on suurempi, jotta työnantajilla on kannustimet maksaa ihmisille oikea tapa ensimmäistä kertaa.

Porsaanreiät

Ajan myötä lakiin on kehitetty porsaanreiät, jotka ovat helpottaneet työnantajille, jotka maksavat ihmisiä epäoikeudenmukaisesti, ole vastuussa. Yksi syy siihen, että nämä tapaukset menettävät tuomioistuimessa, johtuu siitä, että työnantajat väittävät, että muu tekijä kuin sukupuoli ajautui kohtuuttomaan palkkaan. Työnantajat ovat voineet voittaa, vaikka epäoikeudenmukaisesta palkasta johtuvat syyt eivät oikeastaan ​​läpäise hajua. Ne ovat syitä, jotka kuulostavat paljon seksiä, mutta eivät sanoa sukupuoli.

Myös Equal Pay -lain perustamisosaa, jossa kysytään, kuka vertailutapaasi on. Kun puhutaan monista muutoksista, yritykset voivat jakaa ja nostaa niin paljon, että tuntuu, että kukaan ei ole käytettävissä vertailemaan itseäsi, joten siksi sinua ei koskaan makseta Vähemmän koska olet ainutlaatuinen henkilö, vaikka teet jotain aivan samanlaista kuin joku muu. Tärkeiden ja mielekkäiden vertailujen mahdollistaminen on tärkeää. Mitä et halua on tilanne, jossa kaikki pidetään niin ainutlaatuisena, ettet voi omena-omenoiden vertailua.

OMINAISUUS: Priyanka Chopra menetti elokuvan roolin johtuen ihon väristä

Fatima Goss Wage Gap Lead - 2
Bettmann / Getty Images

Miten tunnistaa epäoikeudenmukaiset maksut

Palkkaeroja on vaikea havaita. On hyvin harvinaista, että kukaan todella tietää, mitä heidän vastapuolensa tekee. Ihmiset yleensä huomaavat, että heitä maksettiin vähemmän onnettomasti: joku huomaa huomaamatta ja huomaat, että olet 10 prosenttia vähemmän kuin henkilö, joka tekee samaa kuin sinä. Meidän on lisättävä avoimuutta palkkojen suhteen ja päästävä eroon säännöt, jotka jotkut työnantajat ovat, jotka tekevät mahdottomaksi ihmisten puhua palkastaan ​​antaa ihmisille tarvitsemansa tiedot, jotta he voisivat tehdä merkityksellisen vertailun.

Monet valtiot ovat päättäneet rajoittaa työnantajien kykyä harjoittaa käytäntöjä, jotka ovat mahdollistaneet palkkaerojen kaventamisen. Massachusettsissa, New Yorkissa ja Kaliforniassa päästyään eroon palkkojen yhteensovittamisesta, mikä on ajatus siitä, että mitä olet tehnyt viimeisessä työ on paikka, jossa aloitat seuraavan työpaikan. Koska naiset pyrkivät tekemään vähemmän, se tarkoittaa, että he alkavat alhaisemmasta tasosta ja kantavat aikaisemmin pienempää palkkaa työhön. Nämä korjaukset on nyt sisällytetty House and Senaatissa käyttöön otettuun Paycheck Fairness Act -lajeeseen, mutta se ei ole vielä hyväksytty.

Toinen läpinäkyvyys on palkkatietojen kerääminen työnantajilta. Viime kuussa Yhdysvaltain Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) oli tarkoitus aloittaa palkkojen kerääminen, joka olisi mennyt kaikkiin työnantajiin ympäri maata, mutta Trumpin hallinto keskeytti sen tulemasta voimaan. Useat valtiot ovat nyt keränneet tietoja työnantajilta, mutta ne tekevät muutamia asioita: 1. Se tekee työnantajilta todennäköisempää tarkastella palkkatietoja, mikä voi estää palkkaeroja menemästä eteenpäin ja ilman, että kukaan huomaa sen. 2. Se tekee liittovaltion ja valtiollisen tason siviiliväestön valvonnasta älykkäämpää, koska heistä tiedotetaan työnantajien palkkaerotiedoista.

SAMANKALTAISET Morning Joe Cohost Mika Brzezinski ei koskaan tuota tätä rahaa virheeksi

Alhainen ansaintakenttä

Palkkaerojen lisäksi palkkaeroja on eroja. Silloin kaksi henkilöä tekee samaa työtä, mutta yksi on vähemmän todennäköisesti korkeimmillaan palkatuilla aloilla, ja se on yliedustettu alhaisimmassa palkallisessa työssä. Voimme taistella sitä nostamalla vähimmäispalkkaa, varmistamalla, että on olemassa merkityksellisiä edistämismahdollisuuksia ja ryhtymällä toimiin poistamaan sellaiset ennakkoluulot, jotka joskus luiskahtelevat, kun ihmiset tekevät promootiopäätöksiä.

On myös äitiysrangaistus tai hoitohenkilökunnan rangaistus, joka on se tosiasia, että naiset jakavat todennäköisemmin suuremman kuorman hoitoa ja että heidät ilmenevät palkkatyössään. On tehty tutkimuksia, jotka osoittavat, että isät todella saavat palkkakuoron, kun taas äidit tekevät vähemmän lapsensa jälkeen.

Meidän on saatava useampia valtioita läpäisemään lainsäädännöstä, joka tekee palkkasyrjinnän lainsäädännöstä mielekästä. Samaan aikaan meidän on tehtävä asioita, jotka myös auttavat sulkemaan yleisen palkkaeron, kuten nostamaan palkkoja ja osoittamaan, mikä on haastavaa, että naiset osallistuvat sekä hoitotyöhön että työhön. Lainsäädäntö- ja täytäntöönpanoympäristöjen ulkopuolella tämä on tärkeä hetki organisaation johtajille. Ihmisten pitäisi tehdä omia tarkastuksiaan ja tehdä korjauksia, jotta vältettäisiin palkkaeroja omilla työpaikoillaan. Tämä on hetki, jolloin voimme käyttää paljon yksityisen sektorin johtajia. Monet ihmiset ovat allekirjoittaneet Valkoisen Talon Equal Pay Pledge -yrityksen, jossa yritykset sitoutuvat sitoutumaan samapalkkaisuuteen useista vuosia sitten. Niiden olisi jatkossakin pyrittävä toteuttamaan kyseinen pantti.

Todelliset tapaukset, joita et uskonut

Yksi tapaus, joka pysyy kanssani edelleen: Työnantaja laati toisenlaisen vakuutussuunnitelman, jonka mukaan miehet olisivat oikeutettuja verrattuna siihen, mitä naispuoliset työntekijät olivat oikeutettuja. Naispuoliset työnantajat voisivat saada vain yhden itsenäisen kattavuuden, ja perheenjäsenillä olevat miesten työntekijät saivat perhetapahtuman. He olivat täysin riippuvaisia ​​stereotypioista siitä, kuka “leivänhankkijat” olivat. Tämä tapaus oli niin hyvä muistutus huolenaiheista, jotka olivat voimassa, kun ihmiset ensin hyväksyivät Equal Pay Actin. Totuus on, että naiset ovat myös elävöittäjiä – ei vain joskus vaan suurimman osan ajasta. Koska naisten palkka ei ole oikeudenmukainen, se ei ainoastaan ​​heikennä naisten taloudel- lista turvallisuutta; se heikentää koko perheensä taloudellisen turvallisuuden.

Jokainen tapaus tulee olemaan todellinen vero ihmiselle, joka taistelee oikeutensa maksaa oikeudenmukaisesti. Siksi on niin tärkeää, että työnantajat kannattavat tekemään sen, mitä he joutuvat tekemään ensimmäisen kerran: maksamaan työntekijöilleen oikein, tekemään tarkastukset varmistaakseen, että ei ole tahattomia virheitä, , jos niitä on, korjaa ne. Yksittäisen työntekijän kustannukset, joita työnantaja joutuu korvaamaan, ovat paljon enemmän kuin kustannukset, joita työnantaja ottaisi korjata.

VIDEO: Suurimmat virheet naiset tekevät palkkaneuvotteluissa

RELATED: 4 vinkkejä neuvotella korotus, jokaisen naisen pitäisi tietää

Meidän on taisteltava palkkaerotuksen suhteen kaikilla rintamilla. Meidän on parannettava lakeja, meidän on korotettava palkkoja, meidän on varmistettava, että naisilla on enemmän mahdollisuuksia korkeamman palkkatason työpaikoissa. Meidän on varmistettava, että naiset, jotka työskentelevät ja hoitavat, eivät ole syrjittyjä, kun he ovat raskaana ja varmistavat, että heillä on pääsy maksettuun lomaan, maksettuihin sairauspäiviin ja korkealaatuisiin ja kohtuuhintaisiin lastenhoitopalveluihin. Nyt on aika aktivismille.

– Kerro Claire Sternille

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 16 =

map