Yli 10 mieleen jäävää hetkeä vuoden 2015 CFDA Fashion Awards -palkinnosta

Anna tämä ainakin James Cordenille. Alice Tully Hallin vuoden 2015 CFDA-muotipalkinnot isäntänä maanantai-iltana, myöhäisilta myöhäisilta yöpuhelunäyttelytuloksilta voi seurata musiikkia.

Häntä kutsuttiin “Ompelemaan mahdottomasti saumaa” ja sisälsin sanoituksia, jotka herättivät muotisuunnittelun unelma, joka laulettiin ennen roomalaisia ​​muotisuunnittelijoita, “toimimaan kuin maailman kohtalo on sidottu linjasi käynnistämiseen, puhu sivusiirtyneestä peplumistasi ikään kuin olet Einstein “ja” koko elämänsi mukaan Instagram-aukiolle. “Olen jättänyt pois karkotukset täällä, mutta silti voitte kuvitella, kuinka hyvin tämä meni yli.

Monin tavoin tämä oli yksi hämmentyneimmistä ja hämmentyneimmistä CFDA -palkinnoista viime aikoina – absurdisesti kauan, jossa oli vähempää kuin sydämellisiä puheita, liian itsestäänselvyys sosiaalisen median runsaudesta koko kiertoliikenteessä. sana “loistava” ja yleensä tavatonta. Ja silti, kun Diane von Furstenberg, muotivaliokunnan puheenjohtaja ja todellisuus-tv-tähti huomauttivat näyttelyn päättymisen jälkeen, se myös heijasteli hyvin hyvin ajatuksiamme, mukaan lukien Instagramille myönnetty palkinto, joka ei ollut Kim Kardashian (@kimkardashian, 34,8 miljoonaa seuraajaa), jotka käyttivät katseen läpi pukeutumista raskaana ja sankarillisesti säällä. Kuinka monta tykkää hänellä on nyt?

Normaalisti jokainen, joka on eräänlainen kuuluisa tuntuu, ei ole tarpeeksi kuuluisa muotin isossa yössä, mutta nyt suunnittelijatkin kamppailevat jäädäkseen asiaan. Vaikka totta, että olemme kaikki vain numero, joka istui eturivissä, vain muutamia Tom Fordin paikkoja, muuta kuin sosiaalisen median tunne Josh Ostrovsky (@thefatjewish, 4.4 miljoona seuraajia)? – aine vielä kuljetti yötä. Ainakin suunnittelijat saivat edelleen palkintoja – ja heitä oli runsaasti yön 10 parhaan hetken kuluttua:

1. Row Wins Big

Ashley Olsen ja Mary-Kate Olsen of The Row -tapahtuman palkinnon palkinnosta kertoivat, että he eivät koskaan odottaneet olevansa kunnia kun he aloittivat muotitunnuksensa kymmenen vuotta sitten, vaikka heidän kaappejaan on nyt vuorattu CFDA-palkintoihin mennessä , viimeisen voitti vuonna 2012 naisten nimikkeen ja viime vuonna lisävarusteiden palkinnon. Mutta vähäpätöinen eleganssi on erittäin tärkeä osa heidän brändinsäviestejä, ja oli ihanaa kuulla heitä kiittää asiakkaitaan tavanomaisten epäiltyjen sijasta, kun he hyväksyivät uusimman palkintonsa.

2. Tunnetut kasvot asusteisiin ja miesten asusteisiin 

Tabitha Simmons voitti lisävarusteiden suunnittelun pääpalkinnon ja Tom Fordin miesten (ja seksikkäimmän hyväksynnän puhetta). Viime vuonna Ford sai elinikäisen saavutuksen palkinnon, joka on muotiteollisuudessa pikemminkin laittomaan. Mutta ei Ford, joka on kehottanut jatkuvasti tehokkaita kokoelmia. Kuten hän sanoi, “olen niin iloinen siitä, että vielä elämä on eliniän saavuttamisen jälkeen.”

2015 CFDA Fashion Awards - Cocktails
Larrry Busacca / Gett

3. Puhuminen elinikäisestä saavutuksesta …

Betsey Johnson sai tämän vuoden merkinnän ja juhlasi cartwheella, joka päättyi split-hänen tavanomaisen signoff jokaisen kiitoradan näyttelyssä viimeisen 50 vuoden aikana. Jossain maanantai-iltana hän menetti yhden kengistä. Mutta Johnson on legenda, yhtä paljon hänen pitkäikäisyydestään kuin hänen muodinsa puolesta, ja hänen luonaan hän ei koskaan tunnustanut lavasta, että hänen jalkineet olivat kadonneet. Bonuspisteet, jotka tuottivat tulle tutus ja tennarit pukeutuneita tyttärentytöitä, näyttävät mummosta, mutta eivät ole tavaramerkkejä Betsey Johnsonin alkuperäisenä.

4. lahjakkaat up-ja-comers

Itävaltalainen kristalliryhmä Swarovski sponsoroi palkintoja nousevien lahjakkuuksien jälleen kerran tänä vuonna (14-vuotiaan yhteistyössä CFDA: n kanssa ja bravo). Mutta voittajat näyttivät hieman kyllästyneiltä. Rachel Mansur ja Floriana Gavriel, Mansur Gavriel, viime aikoina suurimman pussipussin kehityssuunnittelijat, voittivat lisävarustepalkinnon mutta kamppailivat keksiä kenenkään kiitokseksi “aviomiehemme” lisäksi. Hood by Airin Shayne Oliver odottaa, voitti miesten vaatteet palkinnon ja eräänlainen tunnustettu Swarovski ja CFDA ennen pudottamista pois näyttämön, kehottaen esittäjä Zachary Quinto toimittaa paras ad-lib quip of the night “He todella haluavat saada sinut puolueeseen.” Womenswear honoree Rosie Assoulin oli ystävällisempi, kun huomautti, että hän kerran joutui törmäilemaan CFDA-puolueen – ja nyt hän on sertifioitu voittaja.

5. Ja nyt sana isännistämme

Corden osui muutamiin korkeuksiin, mutta enimmäkseen alamäkiä hänen poikkeuksellisen kurssinsa aikana, joka kosketti viimeaikaisia ​​kiistoja, jotka ympäröivät valokuvaajaa Terry Richardsonia ja Michael Jeffriesia, Abercrombie ja Fitchin toimitusjohtajaa, joka lähetettiin työstään yhtiön taloudellisen heikkenemisen jälkeen . Oli vähän kuin kuunteleminen levysoittimella, jossa neula ohittelee hiuslakkauksilla, yhä uudelleen, aiheuttaen sinut hymyilemään ja kattamaan korvat, kuten silloin, kun Corden uhkasi tervehtimään Kanye Westia nuolemalla kasvonsa. Tai kun hän kuvaili väkijoukkoa erityisen monimuotoiseksi: “Valkoinen homo miehet eri puolilta Manhattanilta ovat matkustaneet tänne tänä iltana juhlimaan viimeisten 12 kuukauden parhaita ja kirkkaita muotisuunnittelijoita.” Tai kun hän sanoi: “Kysy minulta isäntä CFDAs on kuin pyytää Terry Richardson isännöidä tyttäresi syntymäpäiväjuhla “, joka olen varma, kukaan ei kysynyt koskaan.

6. Oscar de la Rentan muistaminen

Chelsea Clinton antoi kunnianosoituksen myöhään Oscar de la Rentalle, muistuttaen kuinka suunnittelija, kun he olivat ystävystyneet vanhempiensa kautta, oli vetänyt hänet eroon jonain päivänä kysyäkseen, miksi hän aina pukeutunut, kuten hän yritti sekoittua seiniin. Tämä hän myönsi sydämellisesti hänen aikomuksensa, ennen kuin hän selitti, miten suunnittelija kauniin mekon lahja muuttui hänen lähestymistapaansa muotiin ja elämään.

2015 CFDA Fashion Awards - Inside Arrivals

Kim’s baby bump teki punaisen matonsa debyyttinsä CFDA Awards -palkinnolla pelkällä Proenza Schoulerin numerolla.

Dimitrios Kambouris / Getty

7. Sosiaalisen median voimakkaimman kuuntelun 

Kardashian mediakompleksi jatkaa menestymistään ja tuottaa hämmästyttävän paljon uutisia, sillä viimeisin mielikuvitus on, että Kim Kardashian on nyt virallisesti nimetty “instagramin kuningattariksi”, yhtiön toimitusjohtajan Kevin Systromin mukaan. Ja kun Kardashian on raskaana toisen lapsensa kanssa, hän on silti onnistunut osallistumaan palkintoihin, joissa on paksu musta Proenza Schouler-mekko, jossa on runsaasti vyötäröjä ja harjaisia ​​olkapäitä. Myös Kim Kardashianilla on kylmä.

RELATED: Kim Kardashianin Baby Bump tekee Red Carpetin debyyttinsä CFDA Awardsissa

2015 CFDA Fashion Awards - Inside Arrivals
Rabbani ja Solimene Photography / Getty

8. Gigi Hadidin kullattu asu

Gigi Hadid (@ gigihadid, 3,7 miljoonaa seuraajaa) kultaisessa Michael Kors -puvussa. Kuten.

9. Kanye West vertailee itseään Pharrellille

Esittämällä Pharrell Williamsin vuoden kuvaksi, Kanye West, jolla oli eräänlainen taistelulajien takki, aloitti hyvin tiedemiehen muotitietoisuutta kohtaan: “Tiedätkö, kuinka Obama toi itsensä vihainen versio? Olen sellainen kuin Pharrellin vihaisempi versio “, hän sanoi. Sitten hän meni vähän syvälle “yhteiskunnallisessa julkkisluomisen ajatukseen” liittyvästä “harhaanjohtavasta käsityksestä” ongelmaan, joka ehkä leikkii väärään yleisöön.

2015 CFDA Fashion Awards - Winners Walk
Kevin Mazur / WireImage

10. Ilta pisin hyväksyntäpuhe

Pharrell (@pharrell, 5,1 miljoonaa seuraajaa), joka hyväksyi palkinnon 12 minuutin puheessa, paljasti muodon heräämisen todellisen salaisuuden. Hänen uransa alussa, kun hän oli koko ensimmäisen palkkatodistuksensa Ralph Laurenin RRL-leimalla, taiteilija Kelis luki hänet kuin kirjan: “Hän selitti, että minun tarvitsee monipuolistaa”, hän sanoi. Kun hän alkoi ostaa suunnittelija vaatteita (huutaen Tom Fordille karamellivärisestä Gucci-nahkakudoksesta), Williams löysi Comme des Garconsin, Junya Watanaben ja Mark McNairyn ja hänen itselleen-tyyliinsä tunnustettiin kansainvälisesti. Silti Williams sanoi saavutus, hän oppi paljon nöyryyttä. “Se on etuoikeus tunnustaa,” hän sanoi, “ei takuuta.”

KUVAT: Best of 2015 CFDA Awards Red Carpet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 86

map