Yksinomainen! Opi Naomi Wattsin hehkuva meppi uudestaan ​​kun olimme nuori ensi-ilta

Naomi Wattsilla oli paljon juhlia viime yönä – ei vain New Yorkin elokuvajuhlien ensi-ilta Kun me olimme nuoria tapahtuu Lincoln Centerissä, mutta näyttelijä myös juhli 46. syntymäpäivää! Tietenkin tähti muistutti tätä tilaisuutta tekemällä upea Valentino-numero, ja hänen meikkitaiteilija Pati Dubroff täydentää eleganttia mekkoa alamaisella, hehkuvalla meikkeellä. “Hänen mekonsa tunnelma oli boho chic, joten pitin hänen meikki super-pehmeä”, hän kertoo Tyylissä yksinomaan. “Se oli kaikki kostea iho, pehmeästi rakennettu matta silmä, vitsaus antiikki kulta liner, selkeä kulmat ja pehmeä huuli.”

Dubroff aloitti valmistelemalla tähtiä ja pyyhkäisi Burtin Bees Brightening Refining Tonicin (12 dollaria, burtsbees.com) kerroksella, minkä jälkeen sekoitettiin säätiö Burtin mehiläistä kirkastava ja ihonväri kosteuttava voide ($ 20, burtsbees.com) luomalla pelkkä viimeistely. Dubroff käytti Dior’s Eye Primeria (28 dollaria dior.com) koko kannen päällä ja vei tähtien rypytyksen käyttämällä Pati Dubroffin täydellistä palettia ($ 42, beauty.com) mattakaramelliväreillä. “Pidimme Naomin selkää selkeästi tasapainottaaksemme kasvojen pehmeät karamellin sävyt”, hän sanoo. Sen jälkeen, kun hän työskenteli matta norsunluun sävyllä samasta paletista pohjamaalin yli, hän sitten käytti Anastasia’s Metallic Luster Lineria Liquid Goldissa (18 dollaria anastasia.net), ottaen värin Wattsin sisäkulmasta silmän keskelle.

Musta ripsiväri pyyhkäisi silmän päältä ja Dubroff määritteli tähtien poskipäät käyttäen Make Up for Ever -veistosarjaa ($ 48, sephora.com). “Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, lopetin koko ulkoasun levittämällä kaksi huulipunaa”, kertoo Dubroff, joka käytti Burt’s Bees Lip Crayon -kerroksia Sedona Sandsissa (9 dollaria, burtsbees.com) hydratoivana alustana väreillä. Hän pyyhkäsi sitten Armani Lip Maestron # 202 päälle (33 dollaria, giorgioarmanibeauty-usa.com). “Painoin sitä huulilleni ja käytin sitten Burtin mehiläinen huuliristikkoa jälleen päälle ylhäältä lastensuojelun”, hän lisää.

Katso Naomi Wattsin parhaat ulkoasut galleriassamme!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 + = 27

map