Yksi kiitoradalla oli koiria, toinen oli katkaissut päätä: Voiko muoti menestyä?

Muotinäytöksillä on kiitoratut, ja kiitoteillä on malleja. Mutta mikä saattaisi heittää sinut pois tänä kautena: uusi sarja sidekicks malleille, jotka ovat täysin odottamattomia.

Sen sijaan, että pelkäsin vain Milanon kiitorataa pitkin pelkkää supermallia, useampi kuin yksi suunnittelija päätti lisätä kumppaneita, jotka eivät sovi prototyyppiseen muotimallistoon. Heistä: elävä, hengittävä pennuista.

söpöin Runway
Jacopo Raule / Getty Images

Tod’s Fall 2018 -mallisto Milanon muotiviikkoon sisälsivät nuoria koiria, kuten esimerkiksi Gigi ja Bella Hadid. Kokoelmassa oli syksyinen värivalikoima, joka oli ripustettu koirien kuvioilla (loppujen lopuksi se on virallisesti koiran vuosi). Gigi kantoi hieman ranskalainen bulldog hänen puoleltaan, ja muut onnekkaat mallit seurasivat.

Tod’s ei ollut ainoa kiitotie, joka kääntyi “odottamattoman mallin varaan” suuntaan. Muutama päivä ennen Gucci-malleissa esiteltiin yllättäviä lisävarusteita – mukaanlukien katkaistut ihmispäät – jotka nostivat myös kulmakarvat.

RELATED: Milan sai freakinsa kun Alessandro Michele laukaisee avoimen talon Gucciin Mad Scientistin laboratoriossa

Toinen malli Gucci-näyttelyssä käveli kiitoradalla vauvan lohikäärmeessä. Vaikka ilmeisesti ei elävä eläin, toisin kuin sen pentu kiitotien kollega, se kuitenkin teki standout lausunnon, joka todennäköisesti enemmän kuin muutama katsojien halua tarkistaa uudelleen Valtaistuinpeli.

söpöin Runway
Estrop / Getty Images

Jos Daenerys Targaryenin hetki ei riitä, Gucci lähetti myös punaisen käärmeen kiitotien.

söpöin Runway
Pietro D’aprano / Getty Images

Kun pennuilla, lohikäärmeillä ja käärmeillä oli aikaa muotiviikolla, valokaaren kaikkien kauden 2018 -mallien ehdottomasti hienoimpia mini-malleja tuli Collina Strada -suunnittelija Hillary Taymour, joka lähetti ihmisvauvan kiitotie.

söpöin Runway
Peter White / Getty Images

Olkaamme rehellisiä, kukaan ei pääse ylimpään tasolle. Ei edes lohikäärme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map