Yas Queen! Broad Cityn Ilana Glazer on virallisesti naimisissa oleva nainen

Ilana Glazer of Laaja kaupunki Fame (ja teeskentelevä BFF) naimisissa hänen pitkäaikainen poikaystävänsä, David Rooklin, kaupungintalon häät takaisin helmikuussa mukaan Metro. Näyttelijä on ollut melko hyvä pitämään tiukka huuli uutisista, mutta sosiaalinen media-onnellinen ystävä antoi salaisuuden maanantaina ja Glazer itse vahvisti sen Instagram-postilla keskiviikkona.

menimme naimisiin #whitelove

Viesti, jonka on jakanut ilana glazer (@ilanusglazer)

Comedian Phoebe Robbins otti Instagramiin tänä viikonloppuna ja julkaisi valokuvan parista, jonka otsikko on: “Valehtelevat onnittelut näille kauniille [enkeliemojoille] saadakseni kiinni, rakastan sinut kovasti ja syvältä, olet todella #RelationshipGoals ja inspiroi minua. “

Näiden kauniiden ���� kiinnostuneiden onnittelut päästäkseen kiinni. Rakastan sinua kovasti ja syvältä. Olet todella #RelationshipGoals ja innoitkaa minua. # YQY ��: @chiokenassor

Phoebe Robinsonin (@dopequeenpheebs) yhteinen viesti

Pari on ollut vuodelta useita vuosia ja kuvattiin vuonna 2014 New Yorkilainen artikkeli Glazer ja hänen kumppani rikoksessa, Abbi Jacobson, “leikata puhdas-valkoinen valkoinen mies kolmekymppinen, lasit.” Mutta hän saattaa olla siirtynyt yhteystietoihin tämän valokuvan mukaan, jonka Glazer lähetti muutama kuukausi sitten.

todellinen mies �� … ��

Viesti, jonka on jakanut ilana glazer (@ilanusglazer)

Ja tietenkin hän on feministinen ja ylpeä siitä. Yaas kween!

 

RELATED: Patricia Arquette suhtautuu entistä tiukemmin sukupuolten palkkaerojen pienentämiseen

 

 

Vaikka emme voi olla varma, meillä on tunne, että Jacobson oli siellä juhlimassa hänen BFF: nsä kanssa, luultavasti ostoksilla BB & B: ssä. Onnittelut onnelliselle pariskunnalle!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map