X-Files Co-Stars Gillian Anderson ja David Duchovny avautuvat heidän näytöllä olevista kemisteistään

Gillian Anderson ja David Duchovny tekivät TV-historian sunnuntai-iltana, kun näyttelijät toistivat roolejaan X-tiedostotKolmen vuoden kuluttua näyttelyn esityksestä ilmestyi, mitä kaikkien odotettiin olevan viimeisenä episodi. Joten miltä se sitten toistui jälleen lähes kymmenen ja puoli myöhemmin? “Meillä on aina ollut hauskaa yhdessä. Tarkoitan, että olemme aina nauraneet, eikö vain? “Anderson sanoi hänen ja Duchovnyn suhteesta TCA Press -päivänä viime päivinä Pasadenassa, Calif. “Naurua oli aina”, hän lisäsi.

Vaikka kaksi tähteä valittiin näyttelyyn erikseen, Salaiset kansiot luoja Chris Carter tiesi he työskentelisivät hyvin yhdessä. “Minulla oli sellainen kemia, mitä tahansa kemiaa, kun teimme pöydän lukemisen”, hän sanoi. “Mutta vasta päivä, jolloin he molemmat ilmestyivät Mulderin toimistoon, huomasin, että he molemmat syttyvät, ja se oli aina sama. Se on yksi niistä asioista, joita et voi valmistaa. Se tapahtuu vain, ja meillä on erittäin, onnekas. “

Joten mitä Duchovny olisi tehnyt, jos duo ei heti löytäisi sitä? “Se on kuin järjestetty avioliitto, eikö? Ja jotkut niistä toimivat ja jotkut eivät, “hän sanoi. “Teidän tehtävänne on näyttelijä, jotta tämä tapahtuisi. Sitä sinun on tehtävä. Niin he maksavat sinut tekemään, on väärennettävä suhde jonkun kanssa, jonka kanssa sinulla pitäisi olla suhde. “

RELATED: Talking to David Duchovny Tietoa Mulderin tyylistä, naisten vaatteista ja hyvin sijoitetuista teekupuista

Onneksi liittyminen joukkoon näytöllä oli tuulta tällä kertaa. “Kun olimme tunteneet toisiamme ja työskennelimme niin paljon viimeisen yli 20 vuoden ajan, olemme ylittäneet kemian historian, mikä on todella hieno asia pelata myös, koska sinun ei tarvitse pelata joko siksi, että jos sinulla ei ole kemiaa, sinun täytyy selvittää tapa saada se tapahtumaan “, Duchovny sanoi. “Gillianilla ja minulla on todella historiaa, joten meidän ei tarvitse pelata sitä.”

Andersonille kipinä on aina ollut siellä. “En osta sitä. Meillä oli alusta alkaen “, hän sanoi. “Ei. En sano, että meillä ei ole kemiaa. Sanon nyt, että meillä on kemia ja historia. Aiomme yrittää saada biologian, “Duchovny vitsaili.

RELATED: Gillian Anderson kertoo hänen X-Files-tyylinsä tyyli Evoluutio

X-tiedostot ilmestyy maanantaisin kello 20.00. ET / PT FOX: ssä.

– Carita Rizzon ilmoittama

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 + = 42

map