Will Smith voittaa #TBT: n pukeutumisen hänen tuoreen prinsessänsä Bel-Air-luonteeltaan

Will Smith saattaa olla hieman myöhässä Instagram-puolueelle, mutta Ellen DeGeneresin ansiosta hän oppii kaiken mitä hän tarvitsee tietää menestymisestä alustalla.

Ulkonäön aikana Ellen DeGeneres Show, isäntä kävi läpi kaikki suosituimmat tapit käyttää alustaa ja oli Smith emuloida niitä show. Hän käveli miten tehdä ankka kasvot, samoin kuin aina tärkeä peili selfie. 

Hän myös toi esiin vauvan, jota hänellä pitää olla, kun vauvat saavat paljon tykkää. DeGeneres viittasi jopa valokuvia, jotka Oprah kertoo pitävänsä vihanneksia. Kuitenkin parhaana neuvonantajana, jonka hän antoi näyttelijälle, oli, miten hyödyntää Throwback torstaina. 

RELATED: Will Smith sanoo ensimmäistä kertaa näkemisen Tähtien sota Oli parempi kuin sukupuoli

Smith ja DeGeneres pukeutuvat hänen hahmoksi Bel Airin prinssi ja palautti osan avauspuheluista, joissa hänen äitinsä kertoo hänelle, että hän tulee asumaan Bel-Airin setän ja tädin kanssa. Kuten ehkä odottaa, on aika hämmästyttävää nähdä, että Smith pukeutui uudestaan ​​neonvihreä ja sisäpuolella baseball cap. 

Katso koko segmentti yllä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 52

map