Wildest Red Carpet odottaa vuoden 2018 MTV Video Music Awards -palkintoa

2018 MTV Video Music Awards - Arrivals
Jamie McCarthy / Getty Images

Alexandra Whittaker

20.8.2018 klo 19.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Jos Oscar-yö on kun kuuluisat nuket itseään ja Met-gala on, kun he menevät avant garde, MTV Video Music Awardsin yön on oltava, kun he antavat estonsa lentämään. Kuten olemme nähneet kerta toisensa jälkeen vuosien varrella, ilta, jonka on tarkoitus olla kaikki musiikkivideoita, on hiljalleen tullut maapallolle joidenkin suosimpia hetkiä pop-kulttuurin historiassa, koska se alkoi 1980-luvulla.

Luonnollisesti punainen matto ja suorituskyky eivät ole poikkeus.

Muista Lady Gagan mieleenpainuva liha mekko? Britney Spearsin vihreä bikini-top / keltainen käärme-yhdistelmä? Lil ‘Kimin ikoninen vaaleanpunainen lila-asu, jossa näkyvä rinta ja pasta? Kaikki viime vuosien VMAs.

Jotta vuoteen 2018 mennessä on tullut muotipöytään, selaa suosikki näyttäämme vuoden 2018 MTV Video Music Awards -puna-matosta..

VIDEO: Wildest Red Carpet odottaa vuoden 2018 MTV Video Music Awards -palkintoa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 + = 41

map