Voit nyt käyttää rakkautta tähtien sotia omalla hihalla, kiitos Rag & Bone

Rätti & Bone - Star Wars
Kohteliaisuus Rag & Bone

Jonathan Borge

06.11.2017 klo 9.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Jos Prinsessa Leian pitkähihainen valkoinen galaktisen kaltainen mekko on kaiken, mitä tulee mieleen, kun ajattelet Tähtien sota-innoittamana muoti, ajattele uudelleen.

Rag & Bone on tehnyt yhteistyötä Disneyn kanssa rajoitetun version kokoelmassa, joka kunnioittaa elokuvaa, jonka mukaan nerot (mukana) laskevat päivät: Tähtien sota: viimeiset jedit.

Urheilullinen amerikkalainen muoti brändi loi yhteen valikoiman eroja, jotka eivät vain heijasta niin pimeää puolta ja vaalea puoli (kirjaimellisesti musta ja luonnonvalkoinen kappale), mutta myös kunnioittaa klassisia Rag & Bone -kuvakkeita. Kapseli sisältää 95-1955 dollaria, ja siinä on mustat hikohtelut, kudosten neulokset ja graafiset tees.

“Olen aina ollut tähtien sota-ilmiö, ja on ollut mahtavaa luoda kokoelma, joka ei ole vain Star Warsin viimeisten jedien lanseeraus vaan myös franchisen 40-vuotisjuhla, Rag & Bone-päällikkö Marcus Wainwright sanoi videossa.

“Meidän lähestymistapamme oli todella kuvitella uudelleen joitain suosituimmista Rag & Bone-kappaleistasi, kun he ottivat vaikutteita joistakin mieleisimmistä menneistä ja nykyisistä Star Wars -elokuvista”, hän lisäsi. “Halusimme, että palat tuntuisivat kuin jotain, joka viittasi Tähtien sota, mutta jotka myös asensivat Rag & Bone -estetiikkaa – kuten moderni jedi.”

RELATED VIDEO: Mila Kunis käytti pari 1.350 dollaria saappaat kuten pomo

Jedi-arvoinen, todellakin.

Kokoelma tuo mukanaan myös hyväntekeväisyysaloitteen, jonka tukemana on Lucasfilm ja Disney’s Force 4 Muoti, joka antaa lapsille kaikkialla maailmassa. Paras osa? Rag & Bone on jo lahjoittanut Starlight Children’s Foundationille.

Catch some behind-the-scene -toiminnot yllä olevassa videossa ja pysy kuulolla kolmelle tapahtumalle 2. joulukuuta New Yorkissa, Los Angelesissa ja Lontoossa kapselin juhlaan.

Osta kokoelma osoitteesta rag-bone.com ja shopdisney.com 1. joulukuuta alkaen ja vieritä alla nähdäksesi suosikkikappaleemme. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 44

map