Voiko nainen käyttää joogahousuja rauhassa?

jooga pants
Timur Emek / Getty Kuvat

Alexandra Whittaker

20. helmikuuta 2018 klo 16.45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Huomaa New Yorkin ajat: Se ei todellakaan ole hieno ajatus häpeää naisia ​​yogahousuista. Olla rehellinen, naiset saavat tarpeeksi flack yli paljon vakavampia asioita, joten ulkonäkö perustuva tarkastelu todella ei pitäisi kääntää kuntosalille. Jopa niin, viimeaikainen op-ed otti sen siellä.

New Yorkin ajat lausunto julkaistu lauantaina aiheuttaa kiistelyä kutsumalla jooga housuja “pahaksi naisille” ja ehdottaen, että ne, jotka ovat saavuttaneet tietyn iän, harkitsevat pukeutumista tiukka leggingsit, jotka “uhkaavat näyttää kaikki kuoppaan ja rullata jokaisen yli 30-vuotiaan naisen.”

“Emme käytä näitä harjoitusvaatteita, koska ne ovat viileämpiä tai miellyttävämpiä”, Honor Jones kirjoitti. “(Luulet, että Lululemonin Reveal Tight Precision -housut myyvät pistettä todella sellaisenaan, tarvitaan ilmavirran annosta?) Käytämme niitä, koska he ovat seksikkäitä. “

Osa artikkelin argumentista katkeaa koko alan kuntoiluun väittäen, että se on epäilemättä paineita naisille yllytyksestä tyyris-urheilullisesti katsomalla omia kustannuksiaan, mutta seuraukset, jotka “seksikäs” ja mukava eivät voi olla samanaikaisesti, ja laajat yleistymät ja räikeä kappaleen ikäisyys on röyhtänyt enemmän kuin muutamia höyheniä.

RELATED VIDEO: Gywneth Paltrow näyttää InStylen Laura Brownin Miten tehdä Jooga

 

RELATED: 5 Jooga housut alle 35 dollaria Amazon, koska Jooga Housut ei pitäisi maksaa Fortune

Vastauksena tarinan oletuksiin ihmiset ottavat sosiaalisen median osoittamaan Jonesin argumentin (ja oikeutetusti) loogisia virheitä,.

Jotkut ottivat esiin erityisesti sen oletuksen, että kaikki naiset käyttävät joogahousuja samasta syystä.

Toiset huomauttivat, että kirjailijan ei pidä tuomita muita siitä, mitä he haluavat käyttää.

Se ei todellakaan ole vaikea käsitys ymmärtää: Kukaan ei pidä painostaa käyttää yhtä asiaa toisensa suhteen, vaikka jotain yhtä yksinkertaista kuin housuhousuista tai yogahousuista. Jotkut ihmiset nauttivat tiukasta joogahoususta, toiset eivät, eivätkä saa häpeää siitä, että heillä on yksilöllisiä mieltymyksiä, jotka eivät vahingoittaisi ketään muuta.

Nyt kun tämä on selvitetty, tutustu suosikki housuistasi kuntosalille.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 85 =

map