Voi kyllä, hän teki! Kelly Ripa -mallit THAT Hairy Chest Uimapuku

Hyvännäköinen, Kelly Ripa!

46-vuotias talk-show-isäntä osoitti voivansa tehdä mitä vain työtä torstaina Elää! Kellyn ja Ryanin kanssa kun hän mallinnut karvainen rinnassa uimapuku, joka on ottanut internetin myrskyn. Kolmen äiti teki pikku pikku stripteesi ennen kuin pudotti punaisen kimonoksensa paljastamaan faux-isän bodin alle, vaikka hän piti pyyhkeen vyötärensä ympärille pitämään “kiveksistään”.

TK
Ryan Seacrest / Instagram

Yleisö iloitsi ja Ripan uusi yhteistyökumppani, Ryan Seacrest, kaksinkertaistui naurun alla, kun hän houkutteli outoa yhden kappaleen. Huolimatta siitä, että hän oli hieman liian kapea vyötärön alapuolella ja nilkkojen kyseenalainen sijoittaminen, Ripa sanoi, että puku oli yllättävän mukava ja jopa vitsaili, että hän voisi käyttää sitä vaatteensa alle joka päivä.

Vain toinen päivä toimistolla @ryanseacrest ������

Kelly Ripan (@kellyripan) yhteinen viesti

Haluatko itsellesi yhden? Sexy Chest One Piece uimapuku on saatavilla rakastetulla (45 dollaria, belovedshirts.com), ja se tulee kolmeen eri sävyyn vastaamaan ihon ääniä – luonnollisia, ruskeita ja tummia – ja kuusi kokoa.

RELATED: Tämä karvainen rinnassa uimapuku haisee internetistä

Katso Kelly mallin trendikäs uusi puku edellä video.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map