Viritä kesäsoittolistasi kuuntelemalla Hozieria

Kun Andrew Hozier Byrne kävelee N.Y.C: n Bowery Ballroomin pukuhuoneeseen, avaruudessa yhtäkkiä tuntuu, että koko on liian pieni. 6 jalka 5: ssä hän melkein kattaa enimmäismäärän, mutta se on sellainen korkeus, jonka olette odottaneet joku, jolla on niin mahtava evankeliumi-folk-taipuva ääni. Hozierin sanoituksilla on käskevä purenta (“Minä palvonen kuin koira valheesi pyhäkössä”), mutta hänen ensimmäiset sanansa ovat paljon vähemmän pelottavia. “Olen pahoillani, että olen pitänyt odottamassa sinua”, hän sanoo lempeällä kuiskauksella. “Pysytkö näyttelyssä?”

Olemme saaneet 24-vuotiaan keskelle tuulipuistoa, joka alkoi viime syyskuussa, kun video, jonka “Take Me to Church” -elokuvan EP: n debyyttialbumissa, lähti Redditin virukselle. “Muistan, että näkemykset olivat noin 10 tuhatta tunnissa, ja en ole vielä varma siitä, kuka laittaa sen siellä”, hän sanoo. “Olen velkaa heille juoda – en olisi koskaan tehnyt jotain sellaista itseäni.”

Tähän mennessä kappale on saanut yli 3 miljoonaa katselua YouTubesta ja Hozier on julkaissut toisen EP: n, Edeniltä, ruokkimaan kasvavaa fanipohjaaan, kunnes täyspitkät albumit tulevat ulos Columbian kautta syyskuussa. Hänen äänensä toisinaan muistuttaa Jeff Buckleyä ja Van Morrisonia, mutta juurtuu Delta Bluesin rytmiin ja voimakkaaseen lauluun – genre, jota hän kasvoi kuuntelemalla.

Hozier on syntynyt Saint Patrick’s Day -näyttelyssä Wicklowin piirikunnassa, ja hän luonnehtii hänen affiniteettiaan musiikille varhaisessa vaiheessa isälleen. “Hän räpytti blues-bändejä paljolti ja muistan olevansa baarissa ja kävelemässä lavalle kuin taapero sanoen” Hi “, kun hän oli tauolla.” Hän alkoi laulaa kahdeksanvuotiaana ja opetti itsensä sähkökitaraksi 15-vuotiaana ja lopulta hänestä tuli Trinity Collegen orkesterin johtava laulaja ennen kuin hän pudotti keskittyä kirjoittamiseen ja tallentamiseen.

“Se voi olla pitkä, eräänlainen oksastusprosessi”, Hozier sanoo kirjoituksesta, “mutta olen tullut tuntemaan ydin tunteen siitä, mitä laulu on ja mikä laulu ei ole.” Ja yleisö saa sen selvästi – lohko oli vuorattu konsertti-kävijöillä ennen ovien avaamista vielä tiistai-iltana. Juuri ennen lähtöä huoneesta, pyydämme pitkäkarvaista laulajia siitä, mikä on hänen viimeinen viimeisen vuodensa suurimmillaan. “Kun pelasin Dave Lettermanin näyttelyssä, se oli hullu. Syy olin myöhässä.”

Jos haluat lisätietoja erinomaisista upouusi taiteilijoista joka kesätapahtumassa, käänny kohtaan “What to Play When” sivulla 60 kesäkuun numerossa Tyylissä, saatavilla lehtikioskeille ja digitaaliseen ladattavaan 16.5.

[spotify id = “spotify: käyttäjä: 1252496992: soittolista: 56Yzmqe4cFItom4nydqmoH” width = “300” height = “380” /]

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 17

map