Viola Davis käyttää Disney Princesses ja Wonder Woman opettamaan tyttärensä itse-rakkautta

Voisimme olla runoilijoita Violan Davisin kauneudesta sekä sisällä että ulkona. Mutta mitä hänelle nyt tärkeintä on antaa hänelle rakkauden ja luottamuksen hehku hänen 6-vuotiaalle tyttärelleen Genesikselle.

Tässä vertailukulttuurissa lapselle ei aina ole helppoa ymmärtää ja omaksua. Siksi Davis haluaa, että hänen tyttärensä ei “kasva haluavansa jonkun kaiken”, kuten hän kertoi Yahoo Lifestyleille, ja osa siitä rakastaa itseään tapaa, jolla hän on. 

Vegas vauva! ❤❤

Viulu Davis (@violadavis) jakama viesti

Juuri tästä syystä Akatemian palkitun näyttelijän ansiosta Genesis pukeutuu prinsessoiksi ja superheroiksi, mutta vain jos hän käyttää luonnollisia hiuksiaan.

“Minä todella työnnän sitä”, hän sanoi. “Voit tehdä kaiken tuon tavaraa, jos aloitat rakkauden paletin kanssa, kuka olet, sanon:” Sinun pitää käyttää hiustesi juuri sellaisena kuin se on. “Voit olla Wonder Woman, mutta sinun on oltava Wonder Woman hiuksillasi . ‘”

Genesis 2: ssa lähes 3: ssa. Hän halusi pitää hänet kiinni. #Ihmenainen! Olemme valmiita!!! #TBT

Viulu Davis (@violadavis) jakama viesti

Saatat muistaa, että Davis tappoi 2012 Oscarin punaisen maton luonnollisilla hiuksillaan ja toivoo, että joku olisi kertonut hänelle rakastavan ja omaksuvan sitä kun hän oli nuorempi.

“Jos joku olisi kertonut minulle vain kerran ja uudelleen … Oi, Jumala!”, Hän sanoi. “Minulla olisi ollut aivan erilainen lapsuus ja lapsuuteni oli hyvä, vaikka kaikki tuska ja köyhyys olisivatkin olleet vieläkin parempia.”

RELATED: Viola Davisin kuva hänen tyttärestään Wonder Woman: n meistä tuntee voimakkuuden

Lokakuussa 2016 Davis kertoi meille Tyylissä “että elämäsi etuoikeus on, kuka sinä olet, ja kerron nuoremmalle itselleni täsmälleen, että olet täysin täydellinen, kuten olet.”

Me rakastamme, että hän kulkee nämä kauniit vakuutukset tyttärelleen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map