Viola Davis kääntyy tänään 52 – Katso hänen kauneimmat kampauksensa vuosien varrella

Hyvää syntymäpäivää, Viola Davis! Näyttelijä, joka nyt täyttää 52 vuotta, on saanut kymmeniä tunnustuksia hänen rooleistaan ​​- mukaan lukien Oscar-voitto 2016: n aidat ja ehdokkuus hänen johtaviin rooleihinsa vuonna 2009 Epäillä ja 2012-luvulla Apu– mutta hänen tähtien punainen matto näyttää myös meille vaikuttuneita.

Houkutteleva, jalokiviäänet ja virtaviivainen siluetti, “Violan tyyli on seksikäs ja peloton”, stylisti Elizabeth Stewart kertoi Tyylissä. Davis ei myöskään koskaan ole ujo siitä, että hän muuttaa hiuksiaan. Hän on saumattomasti siirtynyt kaikesta kauniista rengaspiireistä super-lyhytpilkkuihin ja vuosien varrella olevaan punkkiin – ja hänet meni myös täysin luonnollisesti vuoden 2012 Academy Awards -palkinnolla.

VIDEO: Viola Davisin neuvonta luottavaisen tyttären kasvattamiseksi

“Mieheni halusi, että ottaisin peruukki”, Davis kertoi meille otsikkoa tarttuvasta kampauksesta. “Hän sanoi:” Jos haluat käyttää sitä urasi aikana, niin se on hieno, mutta elämässäsi kuluvat hiuksesi, astu kuka sinä olet! ” Se on voimakas lausunto. “

RELATED: Viola Davisin syntymäviesti hänen tyttärellään tappaa sinut

Vihjeet juhlavuoden syntymäpäivän juhlaan, katsokaa takaisin Viola Davisin muuttuvista ilmeistä vuosien aikana galleriassamme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map