Vin Diesel virallisesti liittyy Twitterin Bare Abs ja Rainbow

Big News: Vin Diesel on virallisesti Twitterissä. Torstaina 49-vuotias Fast & Furious näyttelijä laajensi elitistään sosiaalisen median läsnäoloa lähettämällä debyytti-tweetään hänen tarkistetun tilinsa kautta @vindiesel. Ensimmäinen teko? Juhlista hänen tuulettimensa, tietysti.

“Kiitos rakkaudesta …” Diesel kuvasi irrallisen kuvan itsestään, joka seisoi kauas aallot ja hienovarainen sateenkaaren upea taustalla.!

 

 

Olemme rehellisesti hyvin yllättyneitä siitä, että Dieselilla ei ollut tähän mennessä Twitter-tiliä. Loppujen lopuksi hänen Facebook-sivulla on yli 101 miljoonaa tykkää, enemmän kuin Justin Bieber (77,9 miljoonaa), Rihanna (81,9 miljoonaa) ja Kim Kardashian West (29,8 miljoonaa). Jopa hänen Fast & Furious yhteistyökumppani Dwayne “The Rock” Johnson on jäljessä Facebookin seuraajista 57,6 tykkää.

VIDEO: 21 julkkiksia, jotka kutsuvat Chicago Home

Diesel on kerännyt lähes 7 000 seuraajaa, mutta hänen viikonsa päätteeksi oletetaan, että hän tulee hyvin miljoonien kymmeniin minuutteihin.

“Minulla oli aina yksi Facebook-tili, jota rakastan … jonkin ajan kuluttua olin vakuuttunut lisäämästä Instagramia, jota olen nauttinut. Viimeinkin tänä vuonna avasin uuden twitter-tilinni!” hän sanoi siirtymistään FB: n virkaan:

RELATED: Vin Diesel Auditions for Carpoolin karaoke ja James Corden hyväksyy

Pidä kirjautumassa sisään, Diesel-fanit, kun odotamme innokkaasti tähtien toista twitettä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 87

map