Vihdoinkin! Rachel Zoe’n reaktio Jennifer Lawrencen Oscar Fallille

Noin kahden viikon kuluttua Oscarin hallitsemat TV-näytöt ja sekunnit juuri ennen kuin Jennifer Lawrence hyväksyi parhaana näyttelijän palkinnon, tarjosi yhden yön unohtumattomimmista hetkistä –whoooop, hän kaatui. Hänen laaja Dior-mekko syytti hänen kompastustaan, ja nainen, joka laittoi hänet muotoiluun, ei ole muuta kuin julkkis stylisti Rachel Zoe (Lawrence liittyi Zoeen viime marraskuussa). Joten kun saavuimme stylistiin 10-vuotisella John Varvatos Stuart House Benefitilla suunnittelija West Hollywood boutique -tapahtumassa, joka kerää rahaa Los Angelesin raiskauskeskukseen lasten seksuaalisen väkivallan uhreille – meidän oli kysyttävä, onko hänen sydämensä pysähtyi vähän, kun hän todisti kärjet. “Ei”, Zoe sanoi suloisesti. “Hän on kaunein, kaunis tyttö.” Tyttöjen tuki, sinun täytyy rakastaa sitä.

Plus, katso Jenniferin paras ulkonäkö koskaan!

LISÄÄ:• Jennifer Lawrencein mallisession Diorille • Jennifer palaa mustille hiuksille • Calvin Kleinin Jennifer Lawrence Moment

– Carita Rizzo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 91

map