Vihdoinkin! Britney Spears jakaa yksityiskohdat uudesta poikaystävästään

Britney Spears avasi viimein hänen uuden suhteensa yksityiskohdista, eikä tarina ollut pettymys. 35-vuotias pop-laulaja on julkaissut viihteellisiä kuvia hänen “Slumber Party” -videolähettänsä Sam Asgharin kanssa viime aikoina, ja hän lopulta paljasti heidän suhteensa AMP 103.7: n haastattelussa.

Mukaan Ihmiset, kaksi oli melko pakko seurustella Spearsin musiikkivideoiden joukossa.

“Odotimme ja odottelimme yhdessä 20 minuuttia kerrallaan, kirjaimellisesti kiinni”, hän selitti radioasemalle. “Meidän oli pakko puhua toisilleen.”

He vaihtoivat lukuja kuvaamisen jälkeen, mutta eivät aluksi puhuneet. Kuitenkin muutaman kuukauden kuluttua Spears päätti tehdä ensimmäisen liikkua ja kumpikin ulos Asghariin.

VIDEO: Britneyn tyylin muunnos

 

 

“Pidin hänen numeronsa, ja se oli niin outoa, koska se oli kuin viisi kuukautta myöhemmin, että löysin hänen numeron laukkuni”, pop-tähti tunnusti. “Olin kuin” Hän oli todella söpö, tämä kaveri oli todella söpö! ” joten soitin hänelle, hän on vain todella hauska, hauska henkilö. “

RELATED: Britney Spears ja Tinashe Channel Heidän sisäiset VS Angels Sexy “Slumber Party” Music Video

Kuva, jonka lähettänyt Britney Spears (@britneyspears) on

Onnellista uutta vuotta ������

Kuva, jonka lähettänyt Britney Spears (@britneyspears) on

Kuvista, jotka he ovat julkaisseet Instagramissa, näyttää siltä, ​​että Spears teki oikean valinnan, kun hän otti puhelimen käyttöön.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 90 =

map