Video: Mene taakse takana Hedwigin ja Angry Inchin Tony-ehdokkaan pukusuunnittelijan kanssa

Tony kausi New Yorkissa! Ehdokkaat ilmoitettiin viime viikolla, ja 8. kesäkuuta tapahtuman jännitystä ja isäntä Hugh Jackman ei ole kuollut. Hedwig ja Angry Inch, joka kertoo berliiniläisestä transseksuaalista rock-tähdestä, joka on herättänyt elämää Neil Patrick Harrisin loistavalla esityksellä, ansaitsi kahdeksan ehdokasta (vain polkuja Gentleman’s Guide to Love and Murder, joka sai 10 nyökkäystä). Yksi näistä ehdokkaista meni vauhdikkaan pukusuunnittelija Arianne Phillipsin, joka työskenteli elokuvan version pukuihin, kun se julkaistiin 14 vuotta sitten.

“Se on uskomattoman kunnioitettava”, kertoi InStyle.com pian sen jälkeen, kun ehdokkaat ilmoitettiin. “Jokainen puvusta, olen luonut [ja] sovitettu tekemään yhdessä kuin venäläinen nukke”, hän sanoi ja lisäsi, että hän käytti “tuhansia” Swarovskin kiteitä, jotta heidät syttyisivät. “Jotkut ovat liioiteltuja, jotkut ovat pukeutuneita, ja enimmäkseen kaikki on kiinnitetty nopeisiin muutoksiin luukkuihin ja salaisiin sisäänkäynteihin.”

Katso edellä kuvattua videota saadaksesi takaa -näyttelyt näyttävät puvut, ja lue lisätietoja asuista, hänen reaktioistaan ​​näyttelyn ehdokkaisiin ja paljon muuta.

Onnittelut ehdokkaasta! Mitä tämä tarkoittaa sinulle?Kiitos! Ollakseni täysin rehellinen olin täysin blindsided. Olin lentänyt kotiin L.A.lle viikonloppuna eikä ollut todella kiinnittänyt huomiota. Kuka olisi pitänyt niin monta puvusta olisi Tony arvoinen? Se on uskomattoman kunnia. Olen niin kiitollinen tunnustuksestani, ei vain itselleni, vaan erittäin ahkera pukujoukkueeni ja koko Hedwigin perheelle. Se ei ole ainutlaatuinen kokemus; se on kyse ryhmäkokemuksesta. En omista tätä – se heijastaa Hedwigin kovaa työtä, omistautumista ja intohimoa. Olemme perhe.

Mitä tarkoittaa nähdäksesi Neil Patrick Harris nimetty, varsinkin koska pukuasi toi henkensä elämään?Olen niin onnellinen Neilille. Mielestäni voin olla hieman emotionaalisempi Neilin ehdokkuudesta, mitä hän edustaa. Hän on rohkea ja peloton taiteilija. Kukaan ei työskentele kovemmin. Saumattomasti astu ulos Barneyn kengistä Kuinka tapasin äitisi, suoraan Hedwigin korkeisiin korkokenkiin puuttumatta lyöntiä, on vain järkyttävää. Neil muistuttaa meitä siitä, kuinka kovaa työtä, omistautumista ja anteliaisuutta voi kääntää intohimoa loistoksi. Ihailen häntä.

Miksi tämä oli sinulle tärkeä projekti? Kutsuvat takaisin 14 vuotta sitten elokuvan puvut suunnittelun jälkeen on unelma. On aina hieno toive, että voimme tarkastella materiaalia, jota rakastamme, ja saada mahdollisuus tehdä se uudestaan ​​paremmin tai eri tavalla. Olen hyvin erilainen suunnittelija 14 vuotta myöhemmin, jotta pystyn käyttämään sitä mitä olen oppinut ja kyseenalaistanut dekonstruoimalla tarinan olemus lavantuotantoon, on unelma, jota en voinut edes kuvitella.

Kuinka pelin tekeminen on erilainen kuin elokuvan tekeminen?Elokuvassa pukeuduin luultavasti yli 300 ihmiseen, jossa on yli tuhat puvusta. Näyttämö on pääosin yksi henkilö lavalla koko ajan.

Sanoit, että pukuasi inspiroivat Berliinin muuri – miten niin? Berliinin muuri on Hedwigin tarinan keskipisteenä, koska hän kaatui Itä-Berliinistä ennen kuin seinämä tuli alas. Avauslaulussa “Tear Me Down” on rivi, jossa se sanoo “Hedwig on kuin se seinää”. Joten päätin olla kirjaimellisesti. Alkuperäisessä näytelmässä ja elokuvassa Hedwigilla oli berliinistä muurilla sisustettu ja inspiroima viitta. Tällä kertaa päätin olla turkki. Sen sijaan käytin hänen taidetta peitettyjä denimpukuja edustamaan Berliinin muuria. Tämä luo kaikenlaisia ​​kerroksia tarinaa, ja sattuu tuntemaan itsensä hyvin rock and roll. Käytin maalausta, stensiilejä, applikaatteja ja Swarovskin kristalleja. Yhdistettyinä pystyin luomaan ulottuvuutta, joten tuntuu, että Hedwig on räätälöinyt itsensä ja ajan mittaan.

Mikä puku käyttää eniten kristallia?Tätä on vaikea sanoa. Vain esimerkiksi avajaispuvussa on yli 250 kristallinkudossiirtoa, sekä kuumakohdistettuja kristallikiviä ja kalkkikiviä. Kaiken kaikkiaan tuhansia kiteitä näissä puvissa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map