Vetäydy Nerdy-Chic -kuvasta tämän A + -muodollisen yhtälön avulla

Normcore on yksi viime vuosien johtavista suuntauksista, mutta se oli vain ajan kysymys ennen kuin muu “tavallinen” muoti virusti. Täytä uusi normcore-geeky-tyylikäs ulkoasu. Max Maran syksy / talvi 2015 kiitotie oli juuri siinä oppitunti. Luova johtaja Ian Griffiths lähetti kirjakaupassa pukeutuneita malleja kissan silmäkuvioista tieteellisiin möhkäleihin. Tutkimme inspiroituneiden kappaleiden ulkoasua ja etsimme markkinoita. Hanki älykäs trendi ja osta suosikkimme A + -yhtyeelle.

Optiset lasit

Nörttimäinen Chic 1
Kohteliaisuus

Tarpeeton lisävaruste tällä kaudella on optisia lasit (riippumatta siitä, onko näkösi heikko vai ei). Kokeile maailmanlaajuisesti mairittelevaa kilpikonnan paria keskikokoisilla linsseillä.

Stella McCartney, 245 dollaria; shopbop.com

RELATED: Käytä lasia? 6 Smart Makeup Tricks sinun täytyy tietää

Tie-kauluspaita

Nörttimäinen Chic 2
Kohteliaisuus

Tämä taso on yhtä tyylikäs kuin makea. Me rakastamme keulan klassista laivastonsinettä korostuneina valkoisen silkin kaltaisena.

Joseph, 277 dollaria; net-a-porter.com

Vekkihame

Nörttimäinen Chic 5
Kohteliaisuus

Tämä hame on siellä yksi kaikkein monipuolisimmista kappaleista – se saavuttaa täydellisen tasapainon nuorten ja hienostuneisuuden välillä ja se voidaan yhdistää melkein mitä tahansa.

J. Crew, 168 dollaria; jcrew.com

Nahka Satchel

Nörttimäinen Chic 3
Kohteliaisuus

Kauppaa go-to laukussaan reppuun tai satelliittiin. Kokeile yhtä rikkaassa oksibloodin varjossa, joka on tarpeeksi neutraali täydentämään vaatteita, mutta tarpeeksi erityinen lausuman tekemiseen.

Cambridge Satchel Company, 179 dollaria; cambridgesatchel.com

Penny Loafers

Nörttimäinen Chic 4
Kohteliaisuus

Amp dramaattisesti näillä korkealla kiiltohaikaroilla.

Zara, 90 dollaria; zara.com

KUVAT: 4 tapaa korottaa perusasiasi nopeasti

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map